Skip to main content
Zakelijke studie- en netwerkmissie Vietnam

Zakelijke studie- en netwerkmissie Vietnam

Ontdek de economische mogelijkheden in het land van de rijzende draak

De uitgestrekte rijstvelden, locals die puntige, rieten hoeden dragen en met mos begroeide rotsen die uit het water rijzen in Halong Bay vormen bekende plaatjes in het Zuid-Aziatische land Vietnam. Onder leiding van provinciegouverneur Cathy Berx en Jo De Backer, voorzitter van Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland, organiseren we een exclusieve zakelijke studie- en netwerkmissie naar het land van de rijzende draak.

Vietnam

WAAROM MEEGAAN?

  • De Vietnamese economie doet het goed. Tegen 2020 zal de economische middenklasse explosief groeien tot ongeveer 33 miljoen mensen. Dit alles zorgt voor een explosieve groei van de binnenlandse vraag.
  • Het land trekt met veel succes buitenlandse investeerders aan die Vietnam als een ideale productiebasis zien in sectoren als de textiel- & de elektronica- en machineproductie. De relatief lage inflatie, groeiende werkgelegenheid buiten de traditionele landbouwsector en toegenomen consumentenvertrouwen spelen ook een positieve rol.
  • Ontdek op korte tijd indrukwekkende steden als Hanoi, Haiphong en Ho Chi Minh (vroegere Saigon).
  • Leer meer over het in 2019 ondertekende EU-Vietnam Free Trade Agreement, het vrijhandelsakkoord met de EU.
  • Krijg uit eerste hand feedback over de politieke en economische context en opportuniteiten via toppolitici, lokale maar ook Belgische ondernemers ter plekke. Dankzij deze officiële delegatie kunnen we u introduceren bij lokale topcontacten.
  • U kunt maximaal netwerken met andere eigenaars en collega-ondernemers om zaken te doen. We regelen b2b-meetings met lokale Kamers van Koophandel en overheden.

PROGRAMMA*

Welkomstreceptie door de Belgische ambassadeur i.s.m. FIT.

Businessfora met zakelijke contacten inclusief praktijkgetuigenissen van Belgische ondernemers in Hanoi en Ho Chi Minh i.s.m. VCCI, Belux Cham en Belgian Vietnamese Alliance.

Exclusief bezoek aan het DEEP C-project in Haiphong; een typische samenwerking tussen de Vietnamese overheid en RentAPort.

Bezoek aan grootste diamantslijperij in Vietnam met Antwerpse link i.s.m. AWDC.

U leert de Vietnamese cultuur en historische achtergrond kennen via exclusieve rondleidingen in Hanoi en in Ho Chi Minh - ook wel het ‘Parijs van de Oriënt’ genoemd.

* Programma onder voorbehoud van wijzigingen.

HOTELS

Vietnam

U verblijft twee nachten in het vijfsterrenhotel Sofitel The Legend in het centrum van Hanoi. Het hotel is een historisch toonbeeld van luxe sinds 1901 en ligt vlak bij het historisch centrum en het beroemde operagebouw van Hanoi. Het schilderachtige Hoan Kiem-meer ligt op minder dan 500 meter afstand.

In Haiphong beleven we een exclusieve overnachting op onze eigen cruise; met een verkenning via kajak naar de ‘Dark and Bright grotto’ of de zogenaamde ‘Bat cave’ in de schitterende Halongbaai.

In Ho Chi Minh ten slotte is het exclusieve vijfsterrenhotel Sofitel Saigon Plaza voor een nacht en half (late check-out) ons verblijf. In de directe omgeving bevinden zich talrijke winkels en uitgaansgelegenheden. Ook de grootste toeristische trekpleisters zoals de Basiliek van de Notre-Dame en het Herenigingspaleis liggen vlakbij.

OPTIONEEL

Kijkt u graag nog wat verder dan alleen de zakelijke kant van Vietnam? Dat kan! Van 15 tot 19 november geven we u de kans de prachtige natuur, cultuur en het verleden van Vietnam in Hoi Ann en Hué te ontdekken.

Wanneer

Prijs

Op basis van een eenpersoonskamer betaalt u als Voka-lid 4.750 euro. Een niet-lid betaalt 5.350 euro. Bij het delen van de kamer betaalt de tweede persoon 4.450 euro (economyclass).

Het supplement voor businessclass bedraagt 2.850 euro (deze prijs geldt voor de eerste 10 personen).

Inbegrepen zijn:
Internationale vluchten met Thai Airways International, lokale vluchten in economyclass, lokale transfers per bus, exclusieve overnachtingen in hotels, ontbijt, lunches en diners/recepties waar vermeld. We bieden deze reis aan als totaalpakket.

Voorwaarden

Inschrijven kan tot 30 september. Daarna dienen we de vluchtmogelijkheden en de, vermoedelijk hogere, prijzen te checken.

Het aantal plaatsen is beperkt tot 35 volgens het principe ’first come first served’. Afwijkende vluchtschema’s kunnen enkel aangevraagd worden via het reisagentschap BCD-Travel.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

CapitalAtWork
Deloitte
De Ridder
facilicom
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
Rombit_corporate partner
SD  Worx
Tormans_Corporate partner