Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

What's Hot in Cobots

Deze What’s Hot draait helemaal rond cobots - de revolutionaire meewerkende robots die de manier waarop we werken en produceren transformeren. Meer weten over hoe je als bedrijf cobots kan implementeren en wat de voordelen ervan zijn? Of ben je zelf thuis in cobots en wil je die kennis graag delen? Kom dan je netwerk en business uitbreiden tijdens deze What’s Hot in Cobots bij Marelec in Nieuwpoort.

What's Hot?

Op zoek naar nieuwe inzichten in hot topics? En meteen zien hoe collega-bedrijven die inzichten in hun business gebruiken? En er tegelijk zelf business uit halen of de juiste partner vinden om jouw bedrijf te laten groeien? Dan zit je goed met What’s Hot. 

In de reeks What’s Hot krijg je de kans om bij bedrijven achter de schermen te kijken, je kennis uit te diepen en een inspirerende praktijkgetuigenis over een hot topic te horen. We sluiten af met een heel gerichte speeddate, waarbij we vraag en aanbod samenbrengen. 

What's Hot is gratis, met een heerlijk ontbijt in een inspirerende setting: je kennis opschalen, sales binnenhalen of nieuwe partnerships opzetten was nog nooit zo aangenaam én efficiënt!

What's Hot in Cobots?

De tweede Voka What’s Hot van 2024 wijden we aan de nieuwste innovaties en trends op het gebied van cobots - de revolutionaire meewerkende robots die de manier waarop we werken en produceren transformeren. 

Wat kan je verwachten? Tijdens dit ontbijtevent duiken we dieper in de fascinerende wereld van cobots. Van hun opkomst als onmisbare partners in diverse industrieën tot de laatste technologische doorbraken die de efficiëntie, veiligheid en flexibiliteit van jouw bedrijfsprocessen kunnen verbeteren. 

Ontdek de recentste ontwikkelingen die de toekomst van de industrie vormgeven. Leer hoe cobots naast mensen kunnen werken om productiviteit en kwaliteit te optimaliseren. Netwerk met experts, industrieleiders en gelijkgestemde professionals. De sessie gaat door bij Marelec in Nieuwpoort, producent van hoogtechnologische portioneer- en sorteersystemen voor voedselverwerkende bedrijven in de vis-, pluimvee- en vleessector.

Programma

  • 8.00 uur: Ontvangst met ontbijt 
  • 8.30 uur: Introductie door Voka West-Vlaanderen 
  • 8.35 uur: Inhoudelijk luik door Marelec
  • 9.00 uur: Toelichting door Hans Deschamps van Flanders Make
  • 9.30 uur: Afsluitend gericht netwerkmoment 
  • 10.00 uur: Voorzien einde

Voor wie?

What’s Hot is bedoeld voor zowel grote ondernemingen als kmo’s en solo-ondernemers. Deze What’s Hot in Cobots richt zich specifiek tot: 

  • Vraagzijde: productiebedrijven, industrie, ... 
  • Aanbodzijde: machinebouwers, IT-bedrijven, cobot-bouwers, ...

Contactpersoon

Bruno Delaere

Member Services/Relatiebeheer

Adres

Marelec Food Technologies
Redanweg 15
8620 Nieuwpoort

Wanneer

Prijs

Deelname aan dit evenement is gratis.

Voorwaarden

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de genoemde verantwoordelijke en dit uiterlijk tot 2 werkdagen voor aanvang van het evenement. Bij laattijdige annulatie wordt een no show-fee van 30 euro aangerekend. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag