Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Infosessie

Webinar: subsidies voor je hr-beleid

  • Online

Voor heel wat van je hr-inspanningen kan je financiële ondersteuning aanvragen. Het subsidielandschap is groot, en bijgevolg makkelijk om in te verdwalen. Dit webinar zet de interessantste subsidies op een rij. 

Lokaal, federaal en Europees zijn er heel wat subsidies te verkrijgen. Zowel voor innovatie als duurzaamheid, voor internationalisering en digitalisering. Wat tewerkstelling betreft, zijn er een kleine 40(!) subsidiemaatregelen waarop je aanspraak kan maken. Zo kan je bijvoorbeeld met de werkbaarheidscheque tot 60% van je gemaakte hr-kosten vergoeden. Die cheque wordt in 2024 hoogstwaarschijnlijk weer vernieuwd.

Met handige praktijkcases en een helder overzicht geeft dit webinar je de nodige inspiratie om je hr-beleid te ondersteunen. Zo geef je je organisatie een financiële boost voor aanwerving, opleiding en andere hr-projecten. A-Chief en VDA Sociaal Kantoor leveren voor dit webinar de nodige expertise. Elien Christiaens kent alles van hr-subsidies en zet je op weg voor een betaalbaar hr-beleid.

Praktisch

  • Gratis, inschrijven verplicht
  • Online, via Zoom

Voor wie?

HR-professionals, zaakvoerders, of financieel verantwoordelijken die werk wil maken van een betaalbaar hr-beleid en inclusieve werkvloer.

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.
 

logo ESF

 

 

Contactpersoon

Frie Meneve

Welt-coördinator

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt_6stappenplan
Banner belgian coast hotels