Skip to main content

Webinar insider risk management bij havenondernemingen

  • Online

De afgelopen jaren is er sprake van een versterking van de macht en positie van de drugs industrie en illegale activiteiten in de havens. Drugscriminelen groeien, krijgen macht in de bovenwereld en vormen een bedreiging voor de (lokale) democratie. Kwetsbare (jonge) mensen raken verstrikt in criminele netwerken en verspillen hun toekomst. Het heeft grote gevolgen voor bedrijven en hun mensen, ook in de havens.

Dit online webinar biedt een introductie op het thema Insider Risk Management. De aanpak biedt mogelijkheden voor het identificeren, voorkomen, detecteren, reageren en herstellen van zowel onbedoelde als opzettelijke dreigingen van binnenuit uw onderneming of organisatie en zo ondermijning het hoofd te bieden.

Elsine van Os is oprichter van Signpost Six (Zie video) en expert op het gebied van ‘insider risk management’. Met haar achtergrond in de klinische psychologie en jarenlange ervaring in het veld van militaire en commerciële inlichtingen integreert zij psychologie en technologie in de aanpak van interne dreigingen, zoals spionage, sabotage en datadiefstal. van Signpost Six.

Elsine Van Os oprichter SignPost

Contactpersoon

Simon Brouckaert

Jong Ondernemen - Haven

Wanneer

Prijs

Gratis Webinar.

Na inschrijving ontvangt u in aanloop van het webinar de link voor het webinar.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat