Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Wat kunnen softwarerobots (RPA) bieden in de praktijk voor finance?
Wat kunnen softwarerobots (RPA) bieden in de praktijk voor finance?
  • Online

Wat kunnen softwarerobots (RPA) bieden in de praktijk voor finance?

In dit webinar gaan we na wat softwarerobots (Robotic Process Automation) in de praktijk kunnen bieden voor finance, zowel voor grote bedrijven als kmo's.

Vele bedrijven, zowel grote bedrijven als kmo’s, ontdekken de voordelen van Robotic Process Automation (RPA) voor het automatiseren van routinetaken. Het onderzoeksbureau Gartner bestempelde RPA onlangs als de snelst groeiende softwaremarkt ter wereld. Aangezien met RPA vaak een zeer snelle Return on Investment kan gerealiseerd worden, staat deze technologie bekend als het laaghangend fruit binnen Artificiële Intelligentie.

Vaak wordt RPA toegepast binnen de financiële afdeling, bijvoorbeeld voor het verwerken van facturen en betalingen, voor het beheren van master data en voor een breed gamma aan repetitieve handelingen in backoffice, accounting of controlling. In dit webinar gaan we na wat softwarerobots (Robotic Process Automation) in de praktijk kunnen bieden voor finance, zowel voor grote bedrijven als kmo's.

Spreker

Joris Van OstaeyenJoris van Ostaeyen (Chief Strategy Officer - robonext) is de business expert bij robonext. Hij is ingenieur en doctoreerde aan het Centrum voor Industrieel Beleid van de KU Leuven. Joris heeft een ruime ervaring met het analyseren van het businesspotentieel van nieuwe technologieën. Hij begeleidt organisaties in het realiseren van een significante businesscase met RPA.  

Robonext

Contactpersoon

Joël Dewalheyns

Adviseur Innovatie & Digitalisatie

Wanneer

Prijs

Gratis (inschrijven verplicht)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad