Skip to main content
Map

Wakker Waasland bij Garage De Ridder (GRATIS)

Dat het Waasland een sterke economische regio is heeft geen twijfel. Maar wie zijn de ondernemers en bedrijven die deze regio zo sterk maken? Tijdens ‘Wakker Waasland’ brengen we jou en andere Wase ondernemers samen. Maak kennis met andere lokale ondernemers en breid je netwerk uit.

Op korte tijd en op een informele manier leg je tijdens dit netwerkmoment nieuwe contacten bij bedrijven. Kom met concrete vragen en ga met echte business naar huis.

Tijdens Wakker Waasland breid je niet alleen je netwerk uit, maar willen we je ook inspireren. Op 22 november ontvangen we een gastspreker van Garage De Ridder. Meer informatie volgt snel.

Programma

07.45 uur
Onthaal met ontbijt

08.00 uur
Verwelkoming door Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waaasland

Inspiratiesessie door Garage De Ridder.

08.30 uur
Smart networking met aansluitend vrij netwerken.

Voorziene einde om 10.00 uur.

Wil je er zeker bij zijn? Schrijf dan nu in via de knop ‘Inschrijven’. Omdat diverse contacten voor iedereen een meerwaarde zijn, beperken we het aantal inschrijvingen per bedrijf tot 1 deelnemer.

Contactpersoon

Sarah Boonen

coördinator events & netwerkactiviteiten

Adres

Garage De Ridder
Gentseweg 428
9120 Beveren

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden en niet-leden van Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

Inschrijven is verplicht.

Max. 1 persoon per bedrijf

Voorwaarden

De organisatie biedt je dit event gratis aan. Indien je na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij je ons uiterlijk de dag voor het evenement te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittig je niet of laattijdig? Dan rekenen we een forfait aan van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

AW_Welt_6stappenplan
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_ad whitevideo tech@venture
AW_Digitalisering