Skip to main content

VOLZET Seminarie: Binnenkijken in het hoofd van de aankoper

Sales professionals hebben dikwijls een goed gesprek met een project manager of productie manager, maar moeten dan nog voorbij de gevreesde aankoper. In vele gevallen blijkt dit een klip die moeilijk te omzeilen is. De meeste aankopers hebben nauwelijks gevoel voor humor, en schijnen maar één ding te kennen: de prijs. 

Dit cliché is jammer genoeg dikwijls niet ver van de waarheid. Hoe moet u dan omgaan met deze “lastige klanten”? Dat is precies wat in deze opleiding verteld wordt. U leert waarom de prijs altijd zo belangrijk is, hoe de aankoper zijn strategie bepaalt, welke types aankopers er zijn, en hoe u ze aanpakt.

Doelgroep

Iedereen die regelmatig aan tafel zit met aankopers. Dat zijn niet alleen verkopers, maar ook service delivery mensen, product managers en zelfs CEO’s.

Spreker

Philip Meyers is een freelance aankoopspecialist die reeds meer dan 30 jaar bezig is met het vak in al zijn facetten. Als consultant en interim manager deed hij opdrachten in vele bedrijven in zowat alle sectoren. Dat gaat overigens nog steeds verder. Hij heeft dus een enorme ervaring en deelt deze graag.

Dit seminarie is volzet. Voor meer info kunt u terecht bij Anouk Andries.

Contactpersoon

Anouk Andries

Member Services - Logistiek/supply chain/sales en marketing

Adres

Ondernemerscentrum
Leiestraat 22
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

Dit seminarie is volzet

  • Voka-leden: 190 euro (excl. btw)
  • Niet-leden: 290 euro (excl. btw)

Voor dit seminarie kunt u ook gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.0104126.
Aantal opleidingsuren: 3

KMO-portefeuille

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de genoemde verantwoordelijke en dit uiterlijk tot 7 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group