Skip to main content

Vokafé Knokke-Heist - Royal Zoute Golf Club

Tijdens dit informeel netwerkmoment kan je als Voka-lid op een ontspannen, informele manier kennismaken met gelijkgestemden uit de regio, contacten leggen en elkaar inspireren. Dat is de bedoeling!

We organiseren 6 ontmoetingen in het voorjaar, 6 in het najaar, doorheen gans de provincie. Op dinsdag 27 september zijn we te gast in Knokke-Heist, bij de Royal Zoute Golf Club.

Programma

  • 19.00 uur: Inleiding door voorzitter regio Brugge Xavier Vanneste
  • 19.10 uur: Introductie door Piet De Groote (burgemeester Knokke-Heist) en Joris Vrielynck (algemeen directeur Compagnie Het Zoute), gevolgd door rondleiding 
  • 20.00 uur: Netwerkmoment
  • 22.00 uur: Voorzien einde 

Voor meer info kan je contact opnemen met Shirley Seynaeve.

Contactpersoon

Adres

Royal Zoute Golf Club
Sparrendreef 1A
8300 Knokke-Heist

Wanneer

Prijs

15 euro per persoon. Deelname is exclusief voor Voka-leden.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren kan uiterlijk tot 24 uur voor aanvang van het event en enkel via mail naar shirley.seynaeve@voka.be. Bij laattijdig annuleren blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.


Dit event ondersteunt SDG 17. De 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties worden wereldwijd ingezet als doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. Ze vormen ook de basis van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO).

SDG 17

 

Meer info over het VCDO kan je hier terugvinden.


Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag