Skip to main content

Voka Netwekkers bij Voka Vaart

Ochtendstond heeft goud in de mond! Nog voor de werkdag aanvangt, verzamelen we met een groepje ondernemers bij een bedrijf uit de buurt om te netwerken. Op 20 oktober 2021 verwelkomen we je erg graag in ons nieuw Voka kantoor in Aalst! We starten in alle vroegte met een smakelijk ontbijt en daarna gaan we actief aan het (net)werk.

Banner Voka Netwekkers

Het blijft niet bij vrijblijvend kletsen, want het doel is met concrete vragen te komen en met echte business naar huis te gaan! 

De Voka Netwekkers bieden een perfect recept om op korte tijd en op een informele manier 15 tot 20 nieuwe contacten te leggen en te linken met tal van bedrijven bij jou in de regio - en dit keer vertoeven we in de regio Gent. Je komt er gegarandeerd ook in contact met nieuwe diensten of producten die jouw zaak verder vooruit kunnen helpen.

Een divers publiek

Omdat diverse contacten voor iedereen een meerwaarde zijn, gelden volgende voorwaarden:

  • Gratis en exclusief voor Voka-leden (niet-leden neem contact op met Valérie Smessaert)
  • 1 deelnemer per bedrijf (zaakvoerder of verantwoordelijke medewerker binnen het bedrijf)

Indien het evenement volzet is, kun je je op de wachtlijst laten plaatsen door een e-mail te sturen naar Joke Van der Burght. We nemen contact op, zodra een plaats vrijkomt.

Programma

  • 08.00 - 08.30 u.: Ontvangst met ontbijt bij Voka Vaart
  • 08.30 - 09.30 u.: Collectief netwerkmoment
  • 09.30 - 10.00 u.: Vrij netwerken

Doelgroep

Zaakvoerders en/of verantwoordelijke medewerkers

Informatie en inschrijvingen

Wens je in te schrijven? Klik dan op de knop ‘Inschrijven’ rechts op deze pagina en geef aan in welke sector je met jouw onderneming actief bent (banken-, financieel, uitzend-, juridisch, andere).

Annuleren kan schriftelijk via joke.vanderburght@voka.be tot vrijdag 15 oktober 2021.

Onder voorbehoud van de geldende maatregelen ontvangen wij u graag fysiek. Wij vragen u vriendelijk de nodige afstand te bewaren, steeds een mondmasker te dragen en de voorziene ontsmettende handgels geregeld te gebruiken.

Ontdek onze nieuwe uitvalsbasis in Aalst. 

Foto Voka Vaart
Voka Vaart Banner

Contactpersoon

Joke Van der Burght

Events & Netwerking - Groeitrajecten

Adres

Werf 8
9300 Aalst

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden

Niet-leden: gelieve contact op te nemen met Valérie Smessaert

Annuleren kan schriftelijk via joke.vanderburght@voka.be tot vrijdag 15 oktober 2021. Indien je niet verwittigt, zijn we genoodzaakt een no-show-fee te factureren voor catering- en administratiekosten. Je kunt uiteraard steeds een collega sturen in jouw plaats wanneer je onverwacht verhinderd bent. 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Pal naast het nieuwe ‘stadhuis’ van Aalst wordt De Vaart voor Voka Oost-Vlaanderen een prominente uitvalsbasis om de relatie met beleidsverantwoordelijken in stad en regio nog intenser aan te halen

Opening Voka-hub

Alle activiteiten op een rijtje

Voka Vaart

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat