Skip to main content
Voka Lokaal Kempen Zuid op bezoek bij Bouwbedrijf Beneens

Voka Lokaal Kempen Zuid op bezoek bij Bouwbedrijf Beneens

Het bestuur van Voka Lokaal Kempen Zuid, een van de negen Lokale Ondernemersnetwerken van Voka - KvK Mechelen-Kempen, klinkt op het nieuwe jaar bij haar winnaar van de Prijs Ondernemen 2019, het familiebedrijf Beneens te Olen. De familie maakt graag gebruik van deze gelegenheid om jullie niet alleen hun verhaal rond innovatie te vertellen maar ook iedereen een keer rond te leiden. Zo ervaar je meten waarom Beneens een verdiende winnaar is. 

Programma

  • 18:00u.: Ontvangst met drankje en hapje
  • 18:15u.: Start rondleiding groep 1 – doorlopend ontvangst groep 2
  • 19:00u.: Woordje van onze voorzitter Geert Minnen, aansluitend gevolgd door de gastheer. Bouwbedrijf Beneens zet innovatieve bouwprocessen in de kijker en licht toe hoe ze experimenteert met doorgedreven circulair bouwen.
  • 19:30u.: Start rondleiding groep 2
  • 23:00u.: Einde

Mogen we vragen om bij je  inschrijving duidelijk aan te vinken aan welke rondleiding je wenst deel te nemen, en dit omwille van organisatorische redenen. 
 

In samenwerking met

Voka lokaal kempen zuidBeneens

Contactpersoon

Katty Geeraerts

Ondernemingsrelaties

Adres

Beneens
Stadsestraat 43
2250 Olen

Wanneer

Prijs

Voka-leden: € 50,-
Niet-leden: € 65,-
Partners betalen € 40,-.
Prijzen zijn excl.btw.

Inschrijven kan tot 17/01/2020.

 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via hanna.poel@voka.be tot 3 werkdagen voor aanvang van het event. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding.  Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse