Skip to main content
Map

Voka Connect: Conhexa - Frankrijk

De voorbije jaren is logistiek voor importeurs en exporteurs een grote uitdaging geworden: verstrengde regelgeving, stijgende transportprijzen, onder druk staande transportcapaciteit,... Tegelijk is logistiek een kritieke factor waarmee ondernemingen dagelijks worden geconfronteerd wanneer ze producten en diensten willen aanvoeren of afzetten. 
 

Toekomstgericht ondernemen betekent ook de continuïteit van je productieproces veiligstellen. Een distributieketen waarop je kan bouwen, vormt daarin een cruciale schakel. In deze Voka Connect delen we daarom graag ervaringen met logistieke uitdagingen.

We zijn daarvoor te gast in Frankrijk, bij Conhexa, een logistieke full service partner. De onderneming is gekend om haar bijzonder efficiënte dienstverlening op het vlak van logistiek, transport en distributie dankzij intelligente en innovatieve oplossingen voor multimodale stromen.

Hilde Dejonghe leidt samen met haar echtgenoot Luc Van Holzaet de onderneming. Zij zorgde voor de transitie van logistieke speler tot logistieke full service partner. Ze geeft ons mee welke uitdagingen dit met zich meebracht en biedt ons een oprechte blik op de unieke positie van een logistieke partner tussen importeur en exporteur in een steeds complexer wordende omgeving.

Programma

  • 18.30 uur: ontvangst
  • 19.00 uur: Hilde Dejonghe deelt haar logistieke verhaal
  • 20.00 uur: netwerking

Spreker

Hilde Dejonghe nam Conhexa eind jaren 80 van haar vader over en behoort tot de 2e generatie. Ze staat mee aan het roer en bouwde de onderneming uit van een logistieke speler in diepvriesproducten tot de logistieke full service partner die het op vandaag is. 

Doelgroep

Voor zaakvoerders, CEO's en plant managers van kmo's.
Voka Connect is exclusief voor Voka-leden.

Ontdek bij welke andere topbedrijven we in 2023 met Voka Connect nog te gast zijn!

Contactpersoon

Mathijs Van Loo

Member Services/Relatiebeheer

Wanneer

Prijs

65 euro (exclusief voor Voka-leden)

Voorwaarden

Exclusief voor ondernemers, zaakvoerders en plantmanagers van kmo's met 1 of meerdere medewerkers.

Annulatie kan uiterlijk tot 48 uur voor aanvang van het event. Bij laattijdige annulatie zal de volledige deelnameprijs aangerekend worden.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in de vorm van foto en/of film - dat nadien op Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag