Skip to main content
Voka Ambassadeur

Verkiezing Voka Ambassadeur 2019

Op 26 november verkiezen honderden Oost-Vlaamse bedrijfsleiders, ondernemers en prominenten hun nieuwe Voka Ambassadeur tijdens een groots opgezet netwerkevent.

Inspirerende spreker Ynzo Van Zanten  van Tony's Chocolonely zorgt voor boeiende insights over branding, onze 4 Voka Ambassadeur finalisten betreden de ring  en er is uiteraard uitbreid de gelegenheid voor netwerking. Een programma met voor elk wat wils!
 

Voka Ambassadeur

 

In 2019 gaan we al voor de negende keer op zoek naar de Voka Ambassadeur Oost-Vlaanderen. Ook deze editie bekronen we een Oost-Vlaams bedrijf dat andere ondernemingen inspireert. 

Dit jaar draait alles rond het thema 'branding - het gevecht om de aandacht': onze genomineerden zijn stuk voor stuk bewust bezig met hun imago, branding en bekendheid, zowel naar (toekomstige) medewerkers toe, als naar klanten, leveranciers, pers,...  

De 9 genomineerden waren:

Leer hen hier  nog even kennen...

Na een preselectie door de vakjury én een digitale stemronde, blijven er nog 4 finalisten over die kans maken op de felbegeerde titel:

Finalisten

Op 26 november staan de 4 laureaten, The baby's corner, Wyckaert Bouwonderneming, Brantsandpatents en In The Pocket, face-to-face met elkaar in de boksring en 'vechten' ze uit wie uiteindelijk naar huis gaat met de titel van Voka Ambassadeur. De vakjury scoort op présence en inhoud van hun pitch, maar ook u bepaalt als publiek wie de felbegeerde award in de wacht sleept. U komt toch ook uw favoriet aan de overwinning helpen?

Plato & Bryo Ambassadeur

Naast de Voka Ambassadeur Oost-Vlaanderen, worden die avond ook de Bryo en Plato Ambassadeurs bekend gemaakt, 2 neventrajecten van Voka.

Voor de Plato Ambassadeur-trofee zijn L'Arogante, Abetec  en Water-Dicht in de running. Djar ScaleFactory en Justified doen een gooi naar de titel van Bryo Ambassadeur.

Programma

  • 17.30    Ontvangst
  • 18.00    Verwelkoming door Voka
  • 18.10    Voorstelling / debat genomineerden Verkiezing Voka Ambassadeur
  • 18.50    Pauze
  • 19.20    Key note door Ynzo Van Zanten, Chief Evangelist bij Tony's Chocolonely
  • 19.50    Bekendmaking Ambassadeurs
  • 20.15    Netwerkreceptie 

Spreker

YnzoYnzo van Zanten heeft wellicht het leukste visitekaartje ter wereld. Als ‘Choco evangelist’ reist hij de wereld rond om consumenten én ondernemers bewust te maken van de missie van Tony Chocolonely: de chocoladewereld 100% slaafvrij maken. Het merk is een prachtig voorbeeld van hoe duurzaamheid, kwaliteit en succes samen kunnen gaan. 

Op 26 november is Ynzo Van Zanten te gast op de Verkiezing van Voka Ambassadeur om de visie van Tony Chocolonely rond marketing, imago en positionering uit de doeken te doen. Econoom, docent en ondernemer Ynzo weet waarover hij spreekt, want hij lanceerde al eerder succesvol de duurzame smoothies van Innocent op het Europese continent.  

Informatie en inschrijvingen

Inschrijven kan tot 21 november 2019. Meer weten? Stuur een mailtje naar Team Netwerking  of bel 09 266 14 40.

Partners

Provincie Oost-Vlaanderen
Deloitte
Gutz and Glory

Adres

Boksclub Golden Gloves - Galveston-Site
Hurstweg 8
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Exclusief voor Voka-leden: € 65 pp excl btw

Niet-leden: neem contact op met ons team 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annuleren kan schriftelijk via netwerking.gent@voka.be tot 21 november 2019. Indien u niet verwittigt, blijft het factuurbedrag verschuldigd. U kunt uiteraard steeds een collega sturen in uw plaats wanneer u onverwacht verhinderd bent.
 

OV-Rogiers
DigiChambers
Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat