Skip to main content
Uitreiking VCDO en Milieucharter - Cyclus 2017

Uitreiking VCDO en Milieucharter - Cyclus 2017

Op 20 juni zet Voka Oost-Vlaanderen de laureaten van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen en het Milieucharter in de kijker. 

Panelgesprek: ‘Duurzaam ondernemen in de praktijk’

Tijdens het panelgesprek laten we drie charterdeelnemers aan het woord: Christophe Debrabander van Durabrik, Els Kuys van Eastman Solutia en Luc De Maesschalck van Trianval. Komende uit drie totaal verschillende sectoren, vertellen zij wat duurzaam ondernemen voor hun organisatie betekent in de praktijk. 
Laat u inspireren door hun praktische voorbeelden, hun motivatie en hun drijfveren om dagelijks in te zetten op elk van de 5 P’s (Peace, People, Planet, Prosperity en Partnership).

Uitreiking Voka Charter Duurzaam Ondernemen/Milieucharter Oost-Vlaanderen

Op 20 juni zet Voka Oost-Vlaanderen de laureaten van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen en het Milieucharter in de kijker. De laureaten realiseerden samen honderden acties die mens, milieu en maatschappij ten goede komen. 

Zij mogen het certificaat ontvangen uit handen van Jozef Dauwe, gedeputeerde Provincie Oost-Vlaanderen. We stellen u ook voor aan de nieuwe deelnemers. 

Programma

•    18.00 u – 20.00 u. Panelgesprek (onthaal vanaf 17u30) | Uitreiking Voka Charters Duurzaam Ondernemen/ Milieucharters
•    20.00 u – 22.00 u. Netwerkreceptie 

Informatie en inschrijvingen

Inschrijven vóór 15 juni 2018. Nog vragen? Stuur een mailtje naar Team Duurzaam Ondernemen.

Partners

EROV

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis, maar inschrijven verplicht.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat Media