Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Netwerking

Uitreiking Voka Charter Duurzaam Ondernemen

Duurzaam Ondernemen

Op 27 juni krijgen een 100-tal bedrijven het Voka Charter Duurzaam Ondernemen overhandigd voor de duurzame inspanningen die ze het afgelopen jaar hebben geleverd. Laat jij je ook inspireren?

Wat staat er te gebeuren?

Intussen is het een traditie geworden: bedrijven die duurzaamheid verankeren in hun bedrijf doen dat via een jaaractieplan, gekoppeld aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties en krijgen nadien het Voka Charter Duurzaam Ondernemen toegekend voor hun inzet. 

Op 27 juni overhandigen we een 100-tal bedrijven het certificaat. We maken meteen van de gelegenheid gebruik om in kleine break-out-groepen kennis en ervaringen te delen over verschillende aspecten verbonden aan duurzaam ondernemen. Op die manier keren jullie met praktische tips huiswaarts.

Praktisch en programma

Het evenement gaat door op 27 juni 2023 van 16 tot 21.30 uur. We communiceren in de komende maanden nog over de details van het programma. 

Schrijf je nu alvast in

Ook deel uitmaken van deze community met alleen maar duurzame bedrijven?

Wij verwelkomen jou graag! Neem een kijkje op onze pagina waar alle informatie over het Voka Charter Duurzaam Ondernemen gebundeld staat.

Naar de website

Met de steun van

           

 

Contactpersoon

Maarten Dheedene

Belangenbehartiging – Manager Duurzaam Ondernemen

Wanneer

Prijs

Gratis, maar inschrijven verplicht

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Interesse in duurzaam ondernemen?

Meer informatie rond het Voka Charter Duurzaam Ondernemen.

Klik hier