Skip to main content
topvrouwen

Topvrouwen - Kick-start - editie Kempen

Ben jij een ambitieuze vrouw, een aanstormend talent dat zich volop wil ontplooien? Dan is het traject Topvrouwen iets voor jou! Je maakt deel uit van een dynamische groep en een interactief netwerk. De focus ligt op persoonlijke groei. Versterk jezelf en daarmee ook je bedrijf.

topvrouwen

 

 

 

 

 

Het bijzondere programma verrijkt jouw (zelf)kennis op enkele specifieke domeinen. Hiervoor staan de diverse toptrainers garant. Daarnaast worden de sessies telkens in een unieke setting georganiseerd, zodat jouw potentieel zich ten volle en in alle discretie kan ontwikkelen. Een geschenk voor jezelf.

Programma Topvrouwen Kick-start 2019

2 april 2019 Kick-off 16.00 - 20.00 u.
6 mei 2019 Groeimindset 16.00 - 20.00 u.
4 juni 2019 Beweeg, eet, leef! Work hard, play hard! 16.00 - 20.00 u.
10 september 2019 Personal Branding Offline (hele dag) 09.00 - 18.00 u.
8 oktober 2019 Personal Branding Online 16.00 - 20.00 u.
5 november 2019 Kwaliteiten van de vrouwelijke leider 16.00 - 20.00 u.
3 december 2019 Overtuigd onderhandelen 16.00 - 20.00 u.
28 januari 2020 Bewust communiceren. Stevig in je schoenen 16.00 - 20.00 u.
3 maart 2020 Speak up! Presenteren met impact 16.00 - 20.00 u.

Ben je positief en leergierig ingesteld? Herken je je in de omschrijving? Schrijf je dan vandaag nog in!

Je deelname gebeurt op basis van een individueel intakegesprek. We stellen met zorg het programma en de groep samen om jou de best mogelijke ervaring te bieden. 
Na bevestiging van je inschrijving ontvang je een gedetailleerde brochure met alle info over de trainers en locaties. Je wordt deel van een actief netwerk van topvrouwen uit de regio.  

groepsfoto topvrouwen

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie

Contacteer Leen Binnemans via leen.binnemans@voka.be of 014 56 30 30.

TIP

Regio Kempen voor jou te ver? Er is nog een alternatief! Het Traject Topvrouwen gaat ook door in regio Mechelen. De thema’s zijn hetzelfde, enkel de data verschillen. Aan jou de keuze!

  • Topvrouwen I – Kickstart Mechelen

Neem je voor het eerst deel aan het traject Topvrouwen? Dan is dit het programma dat jou een kickstart geeft. Alle basisprincipes om de topvrouw in jou verder te ontplooien. Neem het stuur vast en ga met ons mee ‘on the road’. De focus ligt op zelfontplooiing en interactie met jezelf. Meer info? Klik hier.  

  • Topvrouwen II - Alumni

Heb je al een traject Topvrouwen gevolgd bij Voka - KvK Mechelen-Kempen? Dan is dit het programma om in vertrouwd gezelschap je kennis én netwerk te verdiepen en te verbreden. Hoe connecteer jij met de wereld en welke dromen ga jij realiseren? De focus ligt op jou, in interactie met de buitenwereld. Meer info? Klik hier.  

Adres

Locatie ​​​​​​​Kick-off: de Chocolaterie
Antwerpsesteenweg 150
2390 Malle

Wanneer

Prijs

€ 1.350
Prijs is exclusief 21 % btw.

Kmo-portefeuille
Bespaar tot 40% op je deelnameprijs. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons erkenningsnummer is DV.O104982. Meer info: www.kmo-portefeuille.be.

Snel inschrijven is de boodschap. Er worden maximum 20 deelnemers toegelaten.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via hanna.poel@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van de sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

VGD audit feb
Saloncondities bij Peeters Motors
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse