Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Starten met HR

Human Resources

Meer dan ooit maken mensen het verschil voor je onderneming. Zeker als ze kunnen uitgroeien tot de best mogelijke versie van zichzelf. Start nu in vier sessies je HR-beleid op.

De vier sessies op een rij

Rekruteren? Coachen? Situationeel leidinggeven? Het is niet altijd gemakkelijk om te weten waar je met HR op moet inzetten en hoe. Zeker niet als je van 0 begint.

Met dit traject ga je de uitdaging stap voor stap aan. In vier heldere sessies start je met HR en ontwikkel je een beleid waarmee je de lijnen uitzet van een doelgerichte, wendbare en winnende strategie.

Wat je mag verwachten? Inzicht en advies op maat, concrete kansen voor het aantrekken en behouden van talent én ervaringen delen met collega-ondernemers.

  • Sessie 1: Open, gestructureerd en objectief rekruteren: de 1001 mogelijkheden om aan te werven - 14 september 2023
  • Sessie 2: Leiderschap - 12 oktober 2023
  • Sessie 3: Communicatie (verwachtingen, evaluatie, feedback, ...) - 16 november 2023
  • Sessie 4: Betrokkenheid creëren begint (maar eindigt niet) met een duidelijk en overzichtelijk loonbeleid - 14 december 2023

De sessies vinden telkens plaats op donderdag, van 08u30 tot 12u00 in Labora, Mechelsestraat 202, 3000 Leuven. Het onthaal is geopend vanaf 8 uur.

Je ontvangt telkens enkele dagen voorafgaand aan de sessie een e-mail met informatie over de inhoud van de sessie, aanwijzingen voor parkeergelegenheid, eventuele updates over locatie, tijdstip, enz.

De sessies ‘Starten met HR’ kaderen in Voka Welt, een traject dat inzet op duurzame loopbanen in ondernemingen door inclusief HR-beleid. 

Voka Welt

Contactpersoon

Isabel De Winter

Adviseur Arbeidsmarkt & Onderwijs

Adres

Labora
Mechelsestraat 202
3000 Leuven

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus