Skip to main content
Map

Stamgasten: Laat je als start-up of prestarter inspireren

Op 23 mei staat een nieuwe editie van Stamgasten op het programma. Stamgasten is een inspiratie-evenement waarbij startende ondernemers hun verhaal brengen en tips & tricks meegeven aan prestarters en andere start-ups. Een ideaal moment om je als (pre)starter te omringen met ondernemende mensen en bakken inspiratie op te doen!

Waarom? 

  • Omdat heel wat geniale ideeën ontstaan tussen pot en pint. 
  • Omdat bijleren niet altijd in een formele setting hoeft te zijn. 

De Stamgasten?

Onze Stamgasten zijn Britt De Roy en Gunther Devisch. Beiden volg(d)en Bryo StandUp en StartUp en vertellen graag over de uitdagingen bij de opstart van hun business! 

  • Britt De Roy is de founder van PostProval. Ze bouwt het beste platform voor freelance social media managers. Dankzij haar winnen zij tijd bij het beheren van social media.
  • Gunther Devisch is de oprichter van Promojagers, de grootste en meest actieve community van prijsbewuste shoppers. Een community waar iedereen koopjes en kortingsbonnen kan plaatsen. Promojagers helpt mensen geld te besparen.

Klaar voor heel wat inspiratie en tips & tricks? Schrijf je dan snel in! Voor meer info kan je contact opnemen met Hannes Careel

Contactpersoon

Hannes Careel

Member Services - Startend ondernemen

Adres

Ottentic
Hauwerstraat 15
8000 Brugge

Wanneer

Prijs

Deelname aan dit event is gratis.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag