Skip to main content
Map
Voka Traject

Slotevent Welt: ontmoet de hr-community

Een feestelijk einde van jouw Welt-deelname, of nog eens bijbabbelen met hr-collega's? Ontmoet onze hr- en Welt-community tijdens het slotevent van Welt.

Na drie succesvolle Welt-jaren met maar liefst 180 deelnemende bedrijven, nemen we afscheid van het huidige Welt-traject. En dat doen we naar goede gewoonte in stijl, met een boeiende netwerknamiddag.

Het uitgelezen moment om elkaar opnieuw terug te zien na je deelname, of om eens te proeven van het netwerk. Vorig jaar was het Welt-event een schot in de roos, met zo'n vijftig deelnemers die samen viool leerden spelen. Benieuwd hoe dat eruit zag? Bekijk hier de foto's en aftermovie.

Naast het gewone aanbod van workshops en webinars maken we het op 30 november samen nog een laatste keer gezellig. Ontdek hieronder alle nodige info en schrijf je vliegensvlug in!

 

Wat mag je verwachten?

Programma nog onder voorbehoud:

  • Keynote door Maaike Cafmeyer: gendergelijkheid en grensoverschrijdend gedrag. 
    Maaike brengt op geheel eigen wijze haar inzichten over gender en grenzen - een boeiend inclusie-thema waar ongetwijfeld veel over te ontdekken valt!
  • Welt-activiteit: nog even je brein aan het werk zetten. 
  • Toekomstmuziek: wat brengt 2024 voor Welt? (Geen zorgen, deze keer geen échte muziek)
  • Netwerkreceptie: walkingdinner

Praktisch

  • 30 november, van 15.00 uur tot 19.00 uur
  • Salons Van Edel, Wilrijk
  • Gratis

Voor wie?

Dit netwerkmoment is exclusief voor Welt-deelnemers en hr-professionals op uitnodiging. Om organisatorische redenen is deelname beperkt tot twee collega's per bedrijf.

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

Contactpersoon

Frie Meneve

Welt-coördinator

Adres

Salons Van Edel
Terbekehofdreef 13
2610 Wilrijk

Wanneer

Prijs

Gratis
Voor Welt-deelnemers en hr-professionals op uitnodiging

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_ad whitevideo tech@venture
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering