Skip to main content
Map

Seminarie: Operationeel leidinggeven

Als operationeel leidinggevende staat veiligheid vaak op nummer één. Daarnaast behoren ook duidelijke afspraken maken, delegeren, direct communiceren en motiveren tot jouw verantwoordelijkheden. Maar hoe zorg je dat alle neuzen in dezelfde richting staan? In dit seminarie versterken we eenvoudige en direct toepasbare vaardigheden die je dagelijks op de werkvloer kan inzetten!

Hoe kan je naast jouw technische vaardigheden ook inzetten op communicatieve vaardigheden om jouw medewerkers productief en tevreden aan het werk te hebben en te houden? Op welke manier ga je iemand een taak of verantwoordelijkheid toevertrouwen? Waar zitten de valkuilen naar continuïteit toe? Hoe reageer je optimaal als iemand de instructies niet volgt, de afspraken niet naleeft of eenvoudigweg ontoelaatbaar gedrag vertoont? Op welke manier geef je iemand positieve feedback? Als je een beslissing neemt, hoe ga je die meedelen zodat er ook engagement en motivatie is?

In dit praktijkgerichte seminarie leer je eenvoudige en direct toepasbare vaardigheden die je dagelijks op de werkvloer kan inzetten!

Dit seminarie is geschikt voor volgende profielen:

  • Commerciële binnendienst
  • Logistieke medewerkers
  • Planningsverantwoordelijken
  • Front- en backofficemedewerkers
  • Projectcoördinatoren
  • Projectleiders
  • Werfleiders
  • ...

Kortom: de spilfiguren tussen verschillende afdelingen die een cruciale rol spelen in het communicatieproces.

Apzi-Voka West-Vlaanderen

Gastspreker

Kevin Vanhoutte is 4 jaar aangesloten als partner bij acta management en was daarvoor als commercieel verantwoordelijke 10 jaar lid van het Management Team bij Hydro Benelux. Hij werkte er samen met verschillende afdelingen in een productieomgeving en gaf er leiding aan zowel interne ondersteunende diensten als externe sales. Hierdoor ontwikkelde hij zijn vaardigheden om diverse types, binnen verschillende bedrijfsculturen aan te sturen en te motiveren door in te zetten op doelgerichte coaching en correcte feedback.

Acta

Contactpersoon

Thomas Dujardin

adviseur HR & Arbeidsmarkt

Adres

Voka | Brugge (Bedrijvencampus O-Forty)
Kapellestraat 138
8020 Oostkamp

Wanneer

Prijs

  • Apzi-Voka-leden: 220 euro
  • Niet-leden: 330 euro

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be). Dit betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse overheid, mits jouw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Jouw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126.

Aantal opleidingsuren: 3

KMO-portefeuille

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag