Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Webinar: Digitalisering start met nadenken over uw processen
digitalisering
  • Online

Webinar: Digitalisering start met nadenken over uw processen

Aanpassen van processen binnen een bedrijf is een complex gebeuren. Digitaliseren zonder concreet plan is als schaken in het donker. Deze webinar helpt u om uw bedrijfsprocessen binnen een gestructureerd kader te digitaliseren. 

Een eerste stap in dit digitaliseringstraject is het in kaart brengen van de huidige processen binnen uw onderneming. Hierbij worden pijnpunten en verbeterpunten geïdentificeerd, waarna via workshops en brainstormsessies kan vooruitgedacht worden naar mogelijke procesoptimalisaties. De juiste optimalisaties worden gekozen aan de hand van haalbaarheid, ROI, concurrentieel voordeel en uiteraard de alignering met de missie en visie van het bedrijf. Na goedkeuring van management of directie worden de vastgelegde verbeterpunten in een roadmap gegoten, die dienstdoet als toekomstplan.

In deze sessie geven we u, aan de hand van praktijkvoorbeelden, een introductie m.b.t. hoe de verschillende processen in een onderneming in kaart te brengen en hoe u hierop kan verder bouwen om zo tot een digitale transformatie te komen.

Inschrijven voor deze webinar kunt u hier doen. Meer info bij Anouk Andries

Doelgroep

Ondernemers

Spreker

DX-Solutions, ontstaan in 2005, is een toonaangevende technologiespeler aangaande analyse, ontwikkeling, uitrol en verfijning van zowel eenvoudige als complexe websites, online shops, mobiele applicaties en state-of-the-art dataplatformen.

Dankzij een sterk groeiend dedicated Belgisch in-house team van developers, die bovendien steeds de vinger aan de pols houden aangaande de nieuwste technologieën en integratiemogelijkheden met bestaande en nieuwe B2B-oplossingen, garanderen wij constante betrokkenheid met uw bedrijf en dit voor, tijdens en na projectfase.

Contactpersoon

Anouk Andries

Member Services - Logistiek/supply chain/sales en marketing

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 190 euro
  • Niet-leden: 290 euro

Voor dit seminarie kunt u ook gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Erkenningsnummer: DV.0104126.
Aantal opleidingsuren: 3,5

kmo

 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de genoemde verantwoordelijke en dit uiterlijk tot 7 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx