Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Traject

Schaal jouw fashionlabel met Bryo!

Klaar om te schalen? 

Ben je een mode-ondernemer die vooruit denkt? Iemand die uitdagingen omarmt en groei wil creëren voor jouw brand? Welkom bij Bryo Fashion, het groeitraject voor modelabels die willen groeien dankzij elkaar en ervaren experts in een vertrouwde omgeving. 

Momenteel realiseer je een omzet van minimaal € 100 k/jaar en de komende jaren wil je die laten groeien naar €1 mio/jaar. Het opschalen van jouw bedrijf houdt tal van nieuwe uitdagingen in waar we samen voluit voor gaan.

Wat kan je verwachten?

Gedurende één jaar kom je maandelijks samen met andere fashion-ondernemers. Je komt eens uit je dagelijkste routine om effectief ààn je business te werken. Geen grote theorieën of wollige presentaties, wel concrete tips & tricks. Hierbij kan je rekenen op expertise van vooraanstaande fashion-leiders.

Het programma

Kick-off weekend

Tijdens deze tweedaagse leer jij je collega-ondernemers kennen en gaan we meteen op zoek naar relevante thema's die aan bod kunnen komen doorheen het jaar. Uitdagingen worden in kaart gebracht en we werken intensief aan jouw groeistrategie.

Peer-to-peer sessies

We komen fysiek samen met deze groep van gelijkgestemde ondernemers rond groeithema's. Er is veel ruimte voor kennisuitwisseling, het delen van best practices en kruisbestuiving!

Business dates

Tijdens dit event krijg jij de kans om één-op-één gesprekken aan te gaan met een expert in een bepaald vakgebied. Dit kan rond branding, financiering, juridische zaken en meer gaan, afhankelijk waar jij nood aan hebt.

Individuele coaching

Ieder kwartaal zit je samen met jouw ervaren Voka-coach om jouw groei op te volgen. Jouw coach dient als klankbord en zal jou matchen met experten die jou op hun beurt verder kunnen helpen.

Expertenraad

Een panel van experten geeft feedback op de input en uitdagingen die jij hen voorlegt. Tijdens een 2-uur durende sessie kan je al jouw prangende vragen vuren aan deze expertenraad die actief met jou nadenkt.

Blended learning

Omdat je tijd kostbaar is passen we het blended learning principe toe. We voorzien een fijne mix tussen online en offline. We zullen o.a. werken met content video's die je voorafgaand aan de sessie kunt bekijken, waardoor we tijdens de sessie meer tijd hebben om in te zoomen op eigen cases.
 

Sprekers

De sprekers/experts worden per thema ingezet op basis van jouw interesses en de noden van de groep.

Praktisch

Dit traject richt zich op fashion startups (vanaf €100K jaaromzet) met groeiambitie die willen professionaliseren op verschillende domeinen (strategie, finance, sales & marketing, personeelszaken, innovatie…)

  • Kick-off in het najaar, datum te bevestigen
  • De andere data leggen we samen vast. Het liefst overdag op een vast maandelijks moment.
  • De sessies gaan fysiek door bij Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland:
    Markgravestraat 12, 2000 Antwerpen.

Niet onbelangrijk: 

  • Alle deelnemers, medewerkers en experten aan dit traject ondertekenen een NDA.
  • Er is geen rechtstreekse concurrentie binnen de groep.
  • Prijs: € 1000 excl. btw

Wil jij deze kans niet missen?

Schrijf je meteen in of neem contact op via jolein.vaneyck@voka.be. Jolein plant graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in om te kijken of jij en het programma een match zijn! Wacht niet te lang, plaatsen zijn beperkt.

 

Contactpersoon

Jolein Van Eyck

adviseur starters en lerende netwerken fashion

Wanneer

Prijs

€1000 excl. btw

Deze prijs is mogelijk dankzij de financiële steun van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Contactpersoon

Jolein Van Eyck

adviseur starters en lerende netwerken fashion

Wanneer

Prijs

€1000 excl. btw

Deze prijs is mogelijk dankzij de financiële steun van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.