Skip to main content
Proefsessie Business Club Product as a Service 2019

Proefsessie Business Club Product as a Service 2019

Tijdens de proefsessie kunt u kennismaken met het concept ‘Business Club’. Het thema en het opzet worden verduidelijkt, u ontdekt de diversiteit aan deelnemers en u pikt een getuigenis mee. Daarna wordt u uitgenodigd voor een netwerkmoment met een hapje.

De proefsessie voor de Business Club Product as a Service vindt plaats op dinsdag 23 april 2019 van 18.00 tot 21.00 uur. Op het programma staan Prof. Dr. Johan Eyckmans (KU Leuven), die het zal hebben over de voordelen en uitdagingen die bij het businessmodel horen en Jurgen De Backer (Barco), die het nieuwe ‘product als dienst’ Demetra® komt toelichten. 

Inschrijven voor de proefsessie kan via deze link. Indien u hieraan deelneemt wordt dit bedrag afgetrokken van uw deelnameprijs aan het volledig traject van de Business Club. Meer info over de Business Club Product as a Service kunt u hier vinden, of neem contact op met Ewout Ramon.

Sprekers

Prof. Dr. Johan Eyckmans behaalde zijn doctoraat in 1997 aan de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van de KU Leuven. Sinds januari 2014 is hij als hoogleraar milieu-economie verbonden aan de KU Leuven, campus Brussel. Hij doet onderzoek naar de economische aspecten van klimaatverandering en afval- en materialenbeleid, de circulaire economie, geïntegreerde beoordelingsmodellen en evaluatie van milieubeleid. Hij heeft (als partner en coördinator) meegewerkt aan verschillende onderzoeksconsortia over de circulaire economie, waaronder het Vlaams Steunpunt Circulaire Economie.

Jurgen De Backer is Global Business Development Manager Healthcare bij Barco. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring in business development, marketing en management waarvan enkele jaren bij Otis en Cisco. Hij is industrieel ingenieur van opleiding en behaalde een MBA aan de Vlerick Business School. Hij is ook verantwoordelijk voor de commerciële lancering van het eerste Barco Product-as-a-Service Demetra®.

Product as a Service

Adres

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 60 euro
  • Niet-leden: 90 euro

Indien u hieraan deelneemt wordt dit bedrag afgetrokken van uw deelnameprijs aan het volledig traject.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annulatie kan tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de proefsessie. Bij laattijdige annulatie zal het bedrag van 60 euro als no show fee aangerekend worden.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx