Skip to main content
Map

Presentatie resultaten mobiliteitsonderzoek Lokeren (GRATIS)

We nodigen jou graag uit op de voorstelling van de resultaten van het mobiliteitsonderzoek. Deze toelichting vindt plaats op 22 juni om 13.30 uur.

Toelichting resultaten | 22 juni | 13.30 uur | Rittal | gratis

Op 17 januari brachten Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland, provincie Oost-Vlaanderen, stad Lokeren en Vereniging Lokerse Industriëlen jou en je buurbedrijven bijeen om de lokale mobiliteitsuitdagingen van de bedrijvenzones E17/2-3-4 in Lokeren te bespreken. Samen werd beslist om een mobiliteitsonderzoek uit te voeren en kansen en knelpunten in kaart te brengen.


Resultaten mobiliteitsonderzoek
 
Met de gewaardeerde medewerking van de ondernemingen konden de voorbije maanden plaatsbezoeken en analyses worden uitgevoerd. Het onderzoek naar potentiële alternatieve oplossingen voor het woon-werkverkeer van je werknemers is afgerond.
 
We nodigen jou nu graag uit op de voorstelling van de resultaten van het mobiliteitsonderzoek. Deze toelichting vindt plaats op 22 juni om 13.30 uur. We zijn hiervoor te gast bij Rittal.
 
Aansluitend op de toelichting van de resultaten, bespreken we samen de stappen die kunnen leiden naar concrete oplossingen. Je krijgt ook de kans om vragen te stellen.
 
Deze sessie wordt georganiseerd voor deelnemende bedrijven aan het onderzoek. Deelname is gratis. Aanmelden is noodzakelijk.
 
In samenwerking met:

provincieoostvlaanderen     stadlokeren         vli

 

Contactpersonen

Emma Middernacht

Beleidsmedewerker Waasland - Medewerker Mobiliteit

Steven Roeland

Mobiliteitsmanager

Adres

Rittal.
Stokkelaar 8
9160 Lokeren

Wanneer

Prijs

Gratis
Max. 1 deelnemer per bedrijf

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

AW_Welt_6stappenplan
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Digitalisering