Skip to main content
Map

Plato Ondernemers XL

Dit traject is voor kmo-bedrijfsleiders die zo’n 100 werknemers in dienst hebben en die wensen te reflecteren over actuele strategische topics. Je gebruikt de ervaringen en het advies van andere ondernemers via echte businesscases om met kennis van zaken uitdagingen van jouw eigen bedrijf tegemoet te gaan. Meerdere jaren professionele ervaring en strategische achtergrond zijn vereist.

De behandelde thema’s binnen Plato Ondernemers XL worden bepaald door de deelnemers zelf aan het begin van het traject.

Hieronder alvast enkele voorbeelden:

  • digitale transformatie
  • e-commerce
  • employer branding, groei
  • opstellen van relevante KPI’s
  • duidelijke en doorgedreven strategie
  • duurzame klantenrelaties
  • succesvolle bedrijfscultuur
  • gezonde sociale dialoog

Wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met projectverantwoordelijke Steven Stichelbout

VLAIO/AIO


Annulatievoorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot 30 dagen voor aanvang van de kick-off. Zoniet blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Tot de eerste sessie mag een ingeschreven deelnemer zich door een collega laten vervangen. Na facturatie worden geen wijzigingen meer aangebracht. 

De deelnemer geeft de toestemming aan Voka om de persoonsgegevens op te nemen in de databestanden van Voka. De privacywetgeving zal gerespecteerd worden. Voka behoudt zich het recht om een Plato-groep te annuleren.

Als er zich binnen de groep concurrentie voordoet, dan wordt de deelname van het concurrerende bedrijf voorgelegd aan de eerst ingeschreven deelnemer. Deze heeft het recht om deelname te weigeren, omwille van concurrentiebeding en vertrouwelijke informatie.

Contactpersoon

Steven Stichelbout

Member Services - Overname, opvolging & groei

Wanneer

Prijs

1000 euro (excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.


Dit traject ondersteunt SDG 8. De 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties worden wereldwijd ingezet als doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. Ze vormen ook de basis van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO).

SDG 8

 

Meer info over het VCDO kan je hier terugvinden.


Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag