Skip to main content
  • Activiteiten
  • Plato info- en inspiratiesessie: een blik op onze economische toekomst met Bart Van Craeynest (Waasland)
Voka Infosessie

Plato info- en inspiratiesessie: een blik op onze economische toekomst met Bart Van Craeynest (Waasland)

Benieuwd naar wat Plato is en hoe een Plato-sessie er uit kan zien? Kom het op 29 september (Waasland) en 12 oktober (Antwerpen) ontdekken! Pik ondertussen ook een interessante inspiratiesessie mee gegeven in het format van een echte Plato-sessie door gastspreker Bart Van Craeynest, hoofdeconoom bij Voka vzw.

Ervaar de kracht van het Plato-netwerk

Voor wie?


Voor ondernemers die interesse hebben in het Lerende Netwerken Plato. Maar ook onze bestaande Plato-community is welkom om deze sessie mee te volgen onder het nom: “Neem je collega-ondernemer mee”. Laat hen de kracht van het Plato-netwerk ervaren.


Inspiratiesessie


De uitdagingen voor ondernemers zijn groot. Je kampt met stijgende energieprijzen en loonkosten, leveringsproblemen of materiaaltekorten. Op de arbeidsmarkt is het dan weer knokken voor de schaarse beschikbare talenten. Prognoses van het IMF en de Europese Commissie schetsen een niet al te rooskleurig beeld voor de toekomst. 


Stof genoeg dus om over te praten en dat doen we in goed gezelschap. Bart Van Craeynest is hoofdeconoom bij Voka vzw en is dag in dag uit bezig met het grotere plaatje. Hij neemt je graag mee in dit plaatje en komt wat meer vertellen over de prognoses voor de toekomst.

Wie is Bart Van Craeynest?

In september startte 2018 Van Craeynest op als hoofdeconoom bij Voka. Ook is is hij opiniemaker en columnist voor De Tijd. In 2015 was Bart Van Craeynest werkzaam als hoofdeconoom bij Econopolis. Hiervoor was hij reeds hoofdeconoom bij beurshuis Petercam. In de periode daarvoor was Bart hoofd van de cel macro-economische analyse binnen KBC Asset Management. Hij geldt als een van de meest 'outspoken' economen van het land. Zo was hij bijzonder kritisch voor het zomerakkoord van de regering-Michel.

Bart Van Craeynest

Contactpersoon

Manon Verhaegen

Coördinator lerende netwerken

Adres

Zetel Waasland
Kleine Laan 28
9100 Sint-Niklaas

Wanneer

Prijs

Deze infosessie is gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende