Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Lerend Netwerk

Plato HR - hét lerend netwerk voor kmo hr-managers

Bouwen aan een sterk en hedendaags personeelsbeleid door ervaringsuitwisseling, kennisdeling en begeleiding door een ervaren mentorenteam

Een sterk, evenwichtig en hedendaags personeelsbeleid uittekenen en uitvoeren binnen een kmo is niet eenvoudig.
Plato HR is een vormings- en netwerkproject voor hr-managers die enerzijds zichzelf willen blijven vormen en anderzijds hun personeelsbeleid verder willen professionaliseren.
Hoe vertaal je de bedrijfsstrategie in een sterke hr-strategie? Hoe kan je vandaag gericht en doeltreffend rekruteren? Hoe pak je moeilijke gesprekken aan? Wil je jouw loonbeleid wel eens tegen het licht houden? Hoe houd je de beste medewerkers aan boord? Hoe begin je aan een gedigitaliseerd hr-beleid en hoe kan je beter de vinger aan de pols houden om zo goed mogelijk te budgetteren?
Wat is nu eigenlijk de rol van hr en hoe betrek je alle leidinggevenden bij de bedrijfs- en hr-strategie? Hoe overtuig je de bedrijfsleider of CEO van wat nodig is om een professioneel personeelsbeleid uit te bouwen? 
 

Bij Plato vind je het klankbord dat je nodig hebt om je ideeën af te toetsen alvorens ze te implementeren of bij te sturen waar nodig.
Een ervaren mentorenteam met Conny Busschaert, Danny Rombouts en Yassine Asabdoun begeleidt jouw groeiproces.

Je plaats voorbehouden kan alvast via de inschrijvingslink hiernaast maar je deelname wordt pas definitief na een intakegesprek en de ondertekening van het deelnameformulier.

Wil je graag vrijblijvend al wat vragen stellen en kennismaken? Boek dan hier een half uurtje overleg in met An : https://calendly.com/an-spooren/30min

DOELGROEP

Personeelsverantwoordelijken van kmo-bedrijven

Contactpersoon

An Spooren

Kmo-adviseur

Wanneer

Prijs

Deelnameprijs voor het hele jaartraject bedraagt 1000 euro (excl. btw)
 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Banner belgian coast hotels
AW_Welt_6stappenplan