Skip to main content
Map

Plato Experten - Human Resources

Ben je op zoek naar praktische tips & tricks binnen diverse hr-domeinen? Dan is dit Plato-traject ongetwijfeld iets voor jou. Tijdens het traject staan kennisoverdracht, ervaringsuitwisseling en netwerking centraal, binnen een community van gelijkgestemde hr-professionals.

Omdat we dit Plato-traject zoveel mogelijk willen inrichten op maat van jouw individuele noden, organiseren we 2 trajecten. Je schrijft je in voor het traject dat het best aansluit bij de huidige uitdagingen van jouw onderneming:

Vragen of meer informatie? Je kan steeds terecht bij Joyce Simoens.

Thema's

Traject A

Traject B

Kick-off Kick-off
Strategie, visie en missie Learning & development
Competentiemanagement Flexibele verloning
Employer branding Vergroening van het wagenpark/mobiliteit
Leiderschap Sociaal overleg
Interne communicatie Hr-data
Onboarding van nieuwe medewerkers Ziekteverzuim
Mentaal welzijn en burn-out Innovatieve arbeidsorganisatie
Diversiteit en inclusie Retentie en betrokkenheid
Slotsessie Slotsessie

Daarnaast organiseren we 2 collectieve sessies met de deelnemers van de andere Voka Plato-trajecten en Business Clubs.

Vlaio

Doelgroep

Hr-professionals, hr-managers en hr-businesspartners 

Annulatievoorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot 30 dagen voor aanvang van de kick-off. Zoniet blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Tot de eerste sessie mag een ingeschreven deelnemer zich door een collega laten vervangen. Na facturatie worden geen wijzigingen meer aangebracht.

De deelnemer geeft de toestemming aan Voka om de persoonsgegevens op te nemen in de databestanden van Voka. De privacywetgeving zal gerespecteerd worden. Voka behoudt zich het recht om een Plato-groep te annuleren.

Als er zich binnen de groep concurrentie voordoet, dan wordt de deelname van het concurrerende bedrijf voorgelegd aan de eerst ingeschreven deelnemer. Deze heeft het recht om deelname te weigeren, omwille van concurrentiebeding en vertrouwelijke informatie.

Contactpersoon

Joyce Simoens

Adviseur arbeidsmarkt en onderwijs

Wanneer

Prijs

1.000 euro (excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.


Dit traject ondersteunt SDG 4. De 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties worden wereldwijd ingezet als doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. Ze vormen ook de basis van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO).

SDG 4

 

Meer info over het VCDO kan je hier terugvinden.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag