Skip to main content
 • Activiteiten
 • Openingsevenement Bedrijvencontactdagen 2022 "Michael Humblet: De toekomst van sales in 2022"

Openingsevenement Bedrijvencontactdagen 2022 "Michael Humblet: De toekomst van sales in 2022"

De officiële opening van de Bedrijvencontactdagen staat dit jaar in het teken van sales. Michael Humblet brengt er een op maat gemaakte keynote over sales, leadership, strategie en content.

Sales is closing, of closing is sales? Hoe ging dat ook al weer? Closing is enkel gericht op de 2% van het potentieel. Prospecten en klanten zijn drastisch veranderd de laatste jaren. Zijn jouw verkoopmodellen hierop aangepast?

In deze dynamische presentatie neemt Michael Humblet je mee in hoe je voorbij de 2% gaat, wat zijn de nieuwe trends, nieuwe verkoopmodellen, nieuwe strategieën? Hoe bouw je een model dat schaalbaar is en dat zal blijven groeien, met focus op lange termijn.

Verwacht je aan een inspirerende keynote met een hoek af. De ideale kickstarter om de Bedrijvencontactdagen met veel goesting in te zetten.

Programma

 • 12.00 uur: Onthaal
 • 12.20 uur: Verwelkoming door Voka West-Vlaanderen
 • 12.30 uur: Start Keynote Michael Humblet met Q&A
 • 13.20 uur: Einde
 • 13.20 uur: Aansluitende receptie met broodjes
 • 14.00 uur: Start Bedrijvencontactdagen

Voor meer info kan je contact opnemen met Isabelle Callens.

Spreker

Michael HumbletMichael Humblet is misschien het meest bekend als de auteur van het boek Nobody Knows You, dat 2 grote problemen oplost: hoe je een bedrijf kan schalen en hoe je B2B-content op schaal kan produceren. Dit boek is geschreven op basis van 25 jaar ervaring in internationale salesrollen zoals VP of sales, head of global sales en Chief Revenue Officer. Naast consulting in salesstrategie heeft Michael het bedrijf Chaomatic opgericht, dat zich specialiseert in het produceren van gelaagde B2B-content waarbij hij een model heeft uitgevonden om met 1 dag opnames 5 maanden content te produceren. Daarnaast is Michael ook de host van de Sales Acceleration Show, een fervent keynote speaker op events en produceert hij wekelijks boeiende video's op YouTube met onmiddellijk inzetbaar advies over sales.

Contactpersoon

Isabelle Callens

Eventmanager

Adres

Bedrijvencontactdagen/Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

 • Gratis voor exposanten
 • 20 euro voor bezoekers (indien je na het openingsevent langskomt op onze Voka-stand en jouw kaartje afgeeft, wordt deze kost niet gefactureerd)

Voorwaarden

Annulatie kan tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van het event en dit via mail naar shirley.seynaeve@voka.be. Bij laattijdige annulatie zal een no show fee aangerekend worden van 30 euro.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag
Accent
DHL
ING
Proximus
SD Worx
CRM Group