Skip to main content
Ontbijtclub Hageland 10 januari

Ontbijtclub Hageland 10 januari

Voka Ontbijtclub

Elke tweede donderdag van de maand organiseren wij een ontbijtclub in het Hageland. Dan kan je ondernemers uit Oost-Brabant leren kennen tijdens een lekker ontbijt in een aangename setting. Elke editie zorgen we ook voor een inspirerende spreker.

De volgende ontbijtclub vindt plaats op 10 januari van 7.30 uur tot 9.30 uur in Winge Golf, Leuvensesteenweg 254, Sint-Joris-Winge. Gastspreker is ditmaal Leen Artoos, docente Digital Marketing bij UCLL. 

Zij brengt een inspiratiemoment rond de nieuwste ontwikkelingen die de sociale media veranderden in 2018 en de impact daarvan op bedrijfs- en merkencommunicatie. Zijn de privacy-schandalen de druppel te veel in deze GDPR-tijden? Moeten we de millennials volgen naar Instagram en Youtube? En zijn de influencers de streekkrant van de toekomst?

Programma

  • 7.30 uur: Ontvangst met ontbijt
  • 8.00 uur: Leen Artoos, docente Digital Marketing UCLL
  • 8.30 uur: Netwerking
  • 9:30 uur: Einde

Spreker

Leen Artoos, docente Digital Marketing UCLL

Leen Artoos doceert sinds drie jaar Digital Marketing aan de UCLL. Aan haar carrière in verschillende agentschappen dankt ze een passie voor gepersonaliseerde communicatie: direct Marketing, gepersonaliseerd drukwerk en online marketing met de laatste jaren een sterke focus op sociale media. Haar ervaring reikt van lokale kmo's die een-op-een communiceren in hun streek tot grote internationale campagnes die op een pakkende manier hun doelgroep aanspreken. 

Adres

Winge Golf
Leuvensesteenweg 254
3390 Sint-Joris-Winge

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis voor Voka-leden.
Niet-leden betalen € 15 (excl. btw)

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Proximus
SD Worx
Grant Thornton
Logo Athlon
Logo Premed
Logo G4S
Logo Randstad