Ontbijtclub Hageland 10 januari

10/01/2019
Voka Ontbijtclub

Elke tweede donderdag van de maand organiseren wij een ontbijtclub in het Hageland. Dan kan je ondernemers uit Oost-Brabant leren kennen tijdens een lekker ontbijt in een aangename setting. Elke editie zorgen we ook voor een inspirerende spreker.

De volgende ontbijtclub vindt plaats op 10 januari van 7.30 uur tot 9.30 uur in Winge Golf, Leuvensesteenweg 254, Sint-Joris-Winge. Gastspreker is ditmaal Leen Artoos, docente Digital Marketing bij UCLL. 

Zij brengt een inspiratiemoment rond de nieuwste ontwikkelingen die de sociale media veranderden in 2018 en de impact daarvan op bedrijfs- en merkencommunicatie. Zijn de privacy-schandalen de druppel te veel in deze GDPR-tijden? Moeten we de millennials volgen naar Instagram en Youtube? En zijn de influencers de streekkrant van de toekomst?

Programma

  • 7.30 uur: Ontvangst met ontbijt
  • 8.00 uur: Leen Artoos, docente Digital Marketing UCLL
  • 8.30 uur: Netwerking
  • 9:30 uur: Einde

Spreker

Leen Artoos, docente Digital Marketing UCLL

Leen Artoos doceert sinds drie jaar Digital Marketing aan de UCLL. Aan haar carrière in verschillende agentschappen dankt ze een passie voor gepersonaliseerde communicatie: direct Marketing, gepersonaliseerd drukwerk en online marketing met de laatste jaren een sterke focus op sociale media. Haar ervaring reikt van lokale kmo's die een-op-een communiceren in hun streek tot grote internationale campagnes die op een pakkende manier hun doelgroep aanspreken.