Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Techmissie Londen

Wil je graag kennis opdoen in de tech scene in Londen en bijleren van andere ondernemers? Dan is deze missie iets voor jou.

Londen blijft dé hotspot voor Europese technologiebedrijven, ondanks de Brexit. 

Met zijn overvloed aan techtalent en investeerders is de hoofdstad aan de overkant van de Noordzee de ideale locatie voor bedrijven die willen groeien op de Britse markt en zelfs voor diegenen die de stap naar de VS willen zetten. 

Drie dagen lang laten we ons onderdompelen in de techscene van Londen. We zetten sterk in op onderlinge kennisdeling en we doen inspiratie op tijdens verschillende bezoeken en sessies. Je neemt 3 dagen afstand van je bedrijf, je doet nieuwe inzichten op, legt nieuwe connecties en je kan kennis en ervaring delen met een groep van gelijkgestemden. 

Een bezoek aan de Belgische ambassade in Londen is zeker voorzien, alsook een diner met de ambassadeur, Belgische expats en Londense bedrijven. Inzicht in de Engelse markt krijgen deelnemers ook dankzij een toelichting van Flanders Investment & Trade. 

Heb je al vragen? Contacteer Lucas.

 

Contactpersoon

Lucas Galbusera

Adviseur Internationaal Ondernemen

Wanneer

Prijs

Tbc

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus