Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Nu ondernemen voor duurzame transities!

Terwijl onze welvaart onder druk staat, leven we in een wereld vol transities. We zullen alles uit de kast moeten halen om de uitdagingen om te buigen tot opportuniteiten. Door in te zetten op onder meer onze innovatiekracht, onze internationale competitiviteit en de valorisatie van talent moeten we kunnen excelleren aan de Europese top.

Voka heeft in zijn verkiezingsmemorandum hier een reeks innovatieve beleidsvoorstellen voor. Welke? Dat ontdek je tijdens de Voka Verkiezingssessies, waarop de experten van het Voka Kennis- en Lobbycentrum ideeën en voorstellen uitwisselen met de experten van de politieke partijen. In deze sessie buigen we ons over het thema duurzame transities, waarbij we het zullen hebben over vergunningen en omgeving, milieu, mobiliteit, energie en klimaat. 

 

Programma

 • 8u00: Ontbijt  
   
 • 8u30-10u00
  Intro door Frank Beckx, directeur Voka Kennis- en Lobbycentrum

  Ideeënuitwisseling tussen Voka-experten en Steven Coenegrachts (Open Vld), Annick De Ridder (N-VA), Chris Janssens (Vlaams Belang), Mieke Schauvliege (Groen), Bruno Tobback (Vooruit), Peter Van Rompuy (cd&v), PVDA (TBC)

  Slotwoord door Hans Maertens, gedelegeerd bestuurder Voka
   
 • 10u00-11u00: Netwerken

Contactpersoon

Kathleen Swillens

Assistente Kenniscentrum

Adres

Voka vzw
Koningsstraat 154 - 158
1000 Brussel

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis, registreren verplicht.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

imu - vzw - obd 1
imu - VZW - Maattwerk