Skip to main content

Netwerkwandeling De Kluizerij Affligem

Ochtendstond heeft goud in de mond! Nog voor de werkdag aanvangt, verzamelen we met een enthousiast groepje ondernemers voor een gezonde netwerkwandeling. Op woensdag 8 juni ontmoeten we elkaar aan De Kluizerij in Affligem voor een smakelijk ontbijt. Daarna gaan we actief aan het (net)werk tijdens een korte wandeling van een uurtje. 

Kluizenbos

Het blijft niet bij vrijblijvend kletsen, want het doel is met concrete vragen te komen en met echte business naar huis te gaan! 

De Voka Netwekkers bieden een perfect recept om op korte tijd en op een informele manier 15 tot 20 nieuwe contacten te leggen en te linken met tal van bedrijven bij jou in de regio. Je komt er gegarandeerd ook in contact met nieuwe diensten of producten die jouw zaak verder vooruit kunnen helpen.

Een divers publiek

Omdat diverse contacten voor iedereen een meerwaarde zijn, gelden volgende voorwaarden:

Gratis en exclusief voor Voka-leden (niet-leden neem contact op met Valérie Smessaert)
1 deelnemer per bedrijf (zaakvoerder of verantwoordelijke medewerker binnen het bedrijf)
Beperkte inschrijvingsmogelijkheden voor volgende sectoren:

  • Bankensector
  • Financiële sector uitgezonderd banken (verzekeringen, accountancy...)
  • Uitzendsector
  • Juridische sector

Indien een bepaalde sector volzet is, kun je je op de wachtlijst laten plaatsen door een e-mail te sturen naar Shannon Van den Borre. We nemen contact op, zodra een plaats vrijkomt.

Programma

08.00 - 08.30 u.: Ontvangst met koffie en ontbijt bij De Kluizerij
08.30 - 09.30 u.: Netwerkwandeling Kluizenbos Affligem
09.30 - 10.00 u.: Vrij netwerken

Doelgroep

Zaakvoerders en/of verantwoordelijke medewerkers

Informatie en inschrijvingen

Wens je in te schrijven? Klik dan op de knop ‘Inschrijven’ rechts op deze pagina en geef aan in welke sector je met jouw onderneming actief bent (banken-, financieel, uitzend-, juridisch, andere).

Annuleren kan schriftelijk via shannon.vandenborre@voka.be tot maandag 6 juni 2022.

Met dank aan 

De Kluizerij

In 2012 besloot de laatste generatie zusters te verhuizen naar een kleinschaligere woonst in Leuven, en kwam de abdij bij de huidige eigenaars terecht. Zij begonnen met interne moderniseringswerken met respect voor de ziel van het gebouw en de plaats.

De Kluizerij is meer dan een voormalig klooster. De tuin, wijngaard en bos dragen evenveel bij aan de kracht van De Kluizerij. Hier komen mensen tot rust en inspiratie.

Zodra je de parking oprijdt, verstilt de tijd en valt de drukte weg. Op tal van plekken buiten is het zalig vertoeven. Bij goed weer kunnen zelfs vergaderingen buiten doorgaan. De ruimere omgeving is ideaal voor wandelingen of fietstochten langs de knooppunten route.

De Kluizerij investeert in het natuurlijk ecosysteem en voert een duurzaam beleid met respect voor het verleden én gericht op de toekomst. Zo werd er in 2016 een hoogstammige fruitboomgaard aangeplant. In 2021 werd ook de bijenteelt van het klooster herstelt door bijenvolken te herintegreren die onze boomgaard en flora bestuiven. Het grootste deel van het fruit van de boomgaard gaat naar de keuken van De Kluizerij of wordt geperst tot appelsap.

LOGO

Contactpersoon

Shannon Van den Borre

Events & Netwerking - Arbeidsmarkt - Onthaal

Adres

De Kluizerij
Aalstersedreef 1
1790 Affligem

Wanneer

Prijs

Gratis en exclusief voor leden

Niet-leden: gelieve contact op te nemen met Valérie Smessaert

Annuleren kan schriftelijk via shannon.vandenborre@voka.be tot maandag 6 juni 2022. 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.