Skip to main content

Netwerkevenement voor adverteerders

Bedankt!

Speciaal voor jou en onze potentiële adverteerders in het magazine Ondernemers organiseren we op 16 december een netwerklunch in ons historische gebouw in Antwerpen. Hiermee willen we jou bedanken voor de enthousiaste samenwerking in ons magazine en in de andere communicatiekanalen van Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

We nemen meteen ook de gelegenheid om je een inkijk in de profielen van onze 30.000 lezers te geven. We bekijken waar jouw advertenties terechtkomen en overlopen de nieuwe advertentiemogelijkheden en themanummers die er in 2023 aankomen. Wie zijn onze 30.000 lezers? En waar ligt onze Ondernemers zoal aan het onthaal? Wat zijn de nieuwe advertentiemogelijkheden en welke themanummers komen eraan?

Dat bespreken we op 16 december samen met andere adverteerders en geïnteresseerden. Tijdens de netwerklunch kan je kennis maken met onze andere doorwinterde adverteerders en ontdek je de mogelijkheden voor jouw organisatie.

We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen op 16 december. 

Programma

12.00 uur
Ontvangst met aperitief

12.30 uur
Presentatie door Maarten Cosijn, commercieel manager bij Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

13.00 uur
Lichte lunch

14.00 uur
Voorziene einde

Deelname is gratis, registreren is verplicht.

Inschrijven kan tot uiterlijk 14 december. 

Contactpersoon

Caroline Moens

Media-adviseur

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Gratis en exclusief op uitnodiging

Voorwaarden

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland biedt u dit event gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittigt u niet of laattijdig? Dan zullen wij u een forfait aanrekenen van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering