Skip to main content
Map

Netwerk Topvrouwen op 22 juni 2023

Véronique De Prycker: Executive presence - neem jouw plek in met overtuiging en impact

Spreker en locatie

Véronique De Prycker  

Véronique is een zeer ervaren trainer, gastspreker en mentor. Ze is experte rond de thema’s netwerking, zelf – leiderschap en gendergelijkheid. Hoewel deze sprankelende persoonlijkheid vaak op het podium staat, is ze van nature een introvert persoon.

Afgelopen weekend schitterde ze nog op TEDxUHasselt met haar key-note: How to ruin your reputation in a split second. Executive presence om je plek in te nemen en impact te maken is dan ook haar kracht. In een B2B omgeving wil ze andere ambitieuze vrouwen hun impact en prestaties verhogen door hen te leren om beter te communiceren, zelf- leiderschap op te nemen en goed te netwerken. Op die manier helpt ze de kloof tussen mannen en vrouwen te verkleinen en draagt ze bij tot meer gelijkwaardigheid op de werkvloer en een positieve bedrijfscultuur. Ze is a-typisch en verfrist met haar aanpak. Met haar ‘Impact Blueprint’ boek je meteen resultaat en mis je geen kansen meer.  
 
Véronique draagt haar kennis vanuit meer dan 25 jaar ervaring in internationale bedrijfscontext. Ze was jaren lang financieel manager en onder andere CPA bij Dredging International (DEME) en Deloitte. Vanuit deze rollen was ze de vertrouwenspersoon van meer dan 200 CEO’s en hielp ze meer dan 300 bedrijven in allerlei sectoren verder op hun weg naar succes. Véronique heeft een zeer klare kijk op wat werkt in de hedendaagse bedrijfswereld. Met haar praktische aanpak en juiste strategie geeft ze ons een kick-start om meer impact te maken als #Topvrouwen.

Locatie: Ask Lily, luxe B&B en seminariehoeve  

We zijn te gast op een bijzondere plek. Op een domein van 15HA aan de Nete staat een imposante Kasteelhoeve. Dit pand, in Westmeerbeek beter gekend onder de naam 'Loyse hoeve' herbergt sinds 25 april 2019 een originele luxe B&B met seminariezaal. Het resultaat van 2 jaar grondige voorbereiding en verbouwingen. Meteen ook een compleet nieuw leven voor de toen 55-jarige Lily Leys. Deze voormalige persfotografe heeft al haar creatieve energie losgelaten op dit project. Met veel oog voor detail zoals handgemaakte Marokkaanse tegels, een toiltevloer van 'rosse muntjes' en de mogelijkheid om een gezelschap goudvissen te bestellen bij je overnachting, .. Alles is nét dat tikkeltje anders. Je voelt het als je er binnenkomt. Je bent er thuis. Any Questions? Ask Lily! 

Lily heeft zich na een jarenlange carrière helemaal moeten heruitvinden. Haar hart voor mensen en de liefde voor koken waren de perfecte hefbomen voor de nieuwe rol als gastvrouw. Ze heeft ondertussen helemaal haar plek ingenomen en voelt zich nu weer als een vis in het water. Deze plek is een reflectie van zichzelf geworden. Alles draait rond een gemoedelijke sfeer, persoonlijk contact en een warme dienstverlening. Samen met de mooie tuin en het aangrenzend natuurgebied meer dan voldoende ruimte om onze mindset weer een stukje te verruimen en jouw plek helemaal in te nemen.  
 
Het prachtige interieur werd vormgegeven samen met onze collega Topvrouw Kristien Geets. 
https://www.gerowonen.be/binnenkijken/ask-lily

 

Praktisch

Wil je graag genieten van het stukje mooie natuur? Neem je wandelschoenen mee en ga vooraf of nadien je batterijen lekker opladen.
Parkeren kan makkelijk en gratis voor de deur. 
Binnenkomen doe je langs de rechterzijde van het gebouw.
Loop vanuit je parkeerplaats helemaal voorbij de Kasteelhoeve. Om het hoekje aan de zijkant is een deur naar de seminarieruimte. 

Timing
16.00u - 16.30u: verwelkoming en bijpraten 
16.30u-19.00u : gastspreker Véronique De Prycker 
19.00u-20.00u: afsluitend netwerkmoment met food & drinks

Wij kijken er naar uit om jullie te verwelkomen
Leen, Véronique & Lily 
 
 

Contactpersoon

Leen Binnemans

Manager communities

Adres

Ask Lily, B&B en seminariehoeve
Heide 71
2235 Hulshout

Wanneer

Prijs

€ 125 excl. btw

 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Advertentie VanRoey- nov