Skip to main content
MiK-Klimaatlunch

MiK-Klimaatlunch

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert miK een gratis lunch met klimaatpioniers uit de provincie Vlaams-Brabant. We laten u in gesprek gaan met andere bedrijven die reeds acties ondernemen in kader van klimaatneutraliteit en duurzaam ondernemen. 

U kan bovendien uw ervaringen delen met de provinciaal gedeputeerde Bart Nevens en mogelijke struikelpunten of bezorgdheden uiten, zodat de miK-werking en het provinciaal beleid kunnen afgestemd worden op deze noden. Deze lunch zal doorgaan op 9 oktober 2020 om 12u00 bij Greenhouse BXL.

Greenhouse BXL is vlakbij Diegem station gelegen, we stimuleren dan ook dat u met het openbaar vervoer naar dit event komt. Indien u toch met de auto komt, gelieve dit te laten weten zodat we voor u een parkeerplaats kunnen voorzien. 

Programma

  • 12u00-12u15 Welkomstwoord vanuit miK
  • 12u15-12u30 Toelichting provinciaal beleid door gedeputeerde Bart Nevens
  • 12u30-12u45 Case Pieter-Jelle De Brue, ceo Statik (miK-Klimaatambassadeur 2019)
  • 12u45-14u00 Ervaringsuitwisseling rond thema ‘klimaatambities in (post)corona tijdperk’:
    • Welke zaken moeten we behouden en versterken en hoe moeten we onze activiteiten herdenken om meer veerkracht te tonen in de toekomst, maar met aandacht voor klimaat?

miK-logo

Contactpersoon

Astrid De Man

Relatiebeheerder

Adres

Greenhouse BXL
Berkenlaan 8A + 8B
1831 Diegem

Wanneer

Prijs

Gratis 

(inschrijven verplicht)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

De verwerking en effectieve bevestiging van de inschrijving volgt vanaf 10 augustus

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad