Skip to main content
Map

Mercurio Beyond Borders Turkije

Interesse om jouw business met en in Turkije uit te breiden? Zoek je een productielocatie in Turkije? Dan is dit interactief opleidingstraject geknipt voor jouw onderneming.

Waarom zakendoen in Turkije?

Turkije heeft een sterke en snelgroeiende industriële infrastructuur. Met bevoorradingsproblemen, vooral afkomstig uit China, streven Europese bedrijven ernaar samen te werken met leveranciers die dichterbij liggen in plaats van verre landen die alleen goedkope productie aanbieden.
Het land is economisch sterk ontwikkeld met een focus op autoproductie, luchtvaart, bouwmaterialen, voeding en textiel.
 

Welke bedrijven komen in aanmerking?

Denk je eraan om te importeren uit of te exporteren naar Turkije? Zoek je een lokale distributeur? Wil je de markt beter leren kennen? Heb je interesse om een lokale site op te zetten? Dan is dit traject geknipt voor jouw onderneming.

Wat mag je verwachten?

Je krijgt een helicopterview over de Turkse markt op economisch, commercieel, juridisch, fiscaal en financieel vlak. Naast toelichting door experten krijg je tips & tricks en te vermijden valkuilen van kmo’s die al actief zijn in Turkije.

Je maakt deel uit van een groep van gelijkgestemden en bouwt een community op waar je steeds terecht kan, ook na afloop van het traject.

Het traject bestaat uit 4 sessies van een halve dag, bij elke sessie is een expert aanwezig uit zijn/haar vakgebied. Op 16 december vindt de kick- off plaats. Samen met de groep bepalen wij dan de data en topics van de verdere drie sessies.

Op het einde van het traject beslissen we samen met de groep of wij al dan niet een korte zakenreis naar Turkije aan het traject koppelen.

VLAIO-VOKA

Contactpersoon

Rinata Sizova

Ledenrelaties - Internationaal Ondernemen - Haven

Adres

Voka Oost-Vlaanderen
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

550 euro (excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.