Skip to main content

Majestueus Egypte (GRATIS)

Haak jouw bedrijf aan op de draaischijf van het Midden-Oosten

Bij Egypte denk jij vooral aan het vroegere land van de farao’s, met het broeierige Cairo, zijn majestueuze piramides en de Nijldelta? Think again! Gelegen op een van de belangrijkste handelsroutes tussen Azië, Europa en Afrika, is het land nu vooral de economische draaischijf van het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Verken er jouw mogelijkheden op onze gratis infosessie op 29 juni.

Los van zijn machtig verleden timmert Egypte vandaag ook volop aan de toekomst van zijn 100 miljoen inwoners. Zo wonen en werken sinds dit jaar de eerste burgers in de Nieuwe Administratieve Hoofdstad, op zo’n 50 kilometer van Cairo. De splinternieuwe stad is er eentje van records, met onder andere de hoogste toren van Afrika en een groene long die dubbel zo groot is als Central Park in New York. Ook op andere plaatsen zijn urbanisatie en woningbouw duidelijke prioriteiten voor de overheid. Dat schept dus kansen voor Vlaamse bedrijven met knowhow in bijvoorbeeld de bouw, infrastructuur, energie, ICT en telecommunicatie. Maar ook op vlak van transport, logistiek, gezondheidszorg en toerisme biedt Egypte ondernemers tal van opportuniteiten.   
    
Samen met de economische trends verneem je die uit eerste hand tijdens onze infosessie Majestueus Egypte op 29 juni. Zowel de Egyptische ambassadeur in België, Badr Abdellaty, als Haguer Magdi, de Vlaams economisch vertegenwoordiger van Flanders Investment & Trade in Egypte, lichten die jou persoonlijk toe. Vervolgens deelt Bert Biermans (Naxco Belgium) zijn ervaringen vanuit de praktijk over zakendoen in Egypte. Bij een hapje en een drankje krijg je daarna de kans om verder na te kaarten met andere aanwezige ondernemers.

Benieuwd wat Egypte jou te bieden heeft? Schrijf dan snel in voor deze gratis infosessie!

Zo krijg je meteen al een voorsmaakje van onze missie naar Egypte van 27 november tot 2 december.

PROGRAMMA

17.00 uur
Ontvangst         

17.30 uur
Verwelkoming door Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

17.45 uur           
Ambassadeur van Egypte, Z.E. Badr Abdellaty, vertelt over land en strategie

18.10 uur         
Zakelijke opportuniteiten voor Vlaamse bedrijven in Egypte door Haguer Magdi, Vlaams economisch vertegenwoordiger FIT

18.40 uur           
Praktijkgetuigenis en tips & tricks door Bert Biermans, manager Projects Department Naxco Belgium

19.00 uur           
Netwerkreceptie met hapje en tapje

21.00 uur           
Voorziene einde

Contactpersoon

Jill Suetens

Manager Internationaal Departement

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Deze activiteit is exclusief voor leden.

Gratis deelname mits vooraf inschrijven.

Voorwaarden

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland biedt u dit event gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittigt u niet of laattijdig? Dan zullen wij u een forfait aanrekenen van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende