Skip to main content
Lerend Netwerk HRM Vilvoorde

Lerend Netwerk HRM Vilvoorde

Het Lerend Netwerk HRM is een absolute aanrader voor iedereen die op professioneel vlak met human resources bezig is.

Waarom deelnemen?
In je eigen organisatie bent je alleen of quasi-alleen in je rol en verantwoordelijkheden, maar over diverse bedrijven en sectoren heen zijn er vele collega’s die in een gelijkaardige situatie zitten en met dezelfde specifieke problemen kampen.

Tijdens de interactieve sessies bouw je niet alleen een sterk netwerk op, je wisselt ook informatie en kennis uit met andere deelnemers met een gelijk(aardig) profiel. Voka zorgt voor gastsprekers of ‘vakidioten’ die specialist zijn in een bepaald thema. Aan de hand van een aantal praktische cases koppelen we de theorie aan de praktijk. Geen academisch opleidingstraject, maar een netwerk gemaakt voor en door de deelnemers zelf.

Kenmerken van het Lerend Netwerk HR Vilvoorde

  • Vaste groep van nu al meer dan 30 hr-profielen
  • 5 sessies waarin je inzichten en vaardigheden ontwikkelt die je interacties met collega’s, medewerkers, leidinggevenden, klanten en leveranciers kunnen bevorderen
  • 2 collectieve netwerkingssessies waarbij ook de leden van het Lerend Netwerk HR Leuven en alle deelnemers van het hr-project Welt op worden uitgenodigd.
  • Een kwalitatief netwerk, buiten de muren van de organisatie, wat leidt tot meer zuurstof en creativiteit ook op de werkvloer.
  • Er wordt onderling ervaring uitgewisseld met vakgenoten in een open, eerlijke en vertrouwelijke sfeer.

Programma
Tijdens een intakemoment brainstormen we in groepjes over onderwerpen die in jouw organisatie leven. De meest populaire thema's komen aan bod in de sessies van het werkingsjaar 2019.

Doelgroep
Voor hr-professionals die hun expertise wensen te delen en zelf de hr-vinger aan de pols willen behouden en hr-medewerkers die de taak hebben om human resources binnen hun organisatie verder uit te bouwen. Enige ervaring in je hr-functie is noodzakelijk.

Meer info?
Bij Anja De Clercq via anja.declercq@voka.be

Liever deelnemen in Leuven? klik hier voor meer info

Adres

Voka Vlaams-Brabant kantoor Vilvoorde
Medialaan 26
1800 Vilvoorde

Wanneer

Prijs

Leden: €450.00
Niet-leden: €780.00

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Inschrijven voor deze infosessie kan via anja.declercq@voka.be of via de oranje inschrijfknop.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad