Skip to main content
Lerend Netwerk Energy 2020-2021

Lerend Netwerk Energy 2020-2021

Efficiënt omgaan met energie is meer dan ooit een uitdaging voor elk (industrieel) bedrijf. Voka West-Vlaanderen brengt in september 2020 al voor de tiende keer West-Vlaamse energieverantwoordelijken samen om ervaringen uit te wisselen over hoe u uw energiebeleid kunt optimaliseren.

Het lerend netwerk energy biedt u nieuwe (technische) inzichten, andere (slimmere) oplossingen, best practices en helpt u uw professioneel netwerk verder uit te breiden. Door deel te nemen aan het lerend netwerk bouwt u binnen uw onderneming sneller een duurzaam en economisch rendabel energiebeleid uit.

Focus van het traject

Het lerend netwerk energy geeft energieverantwoordelijken van West-Vlaamse productiebedrijven de kans om technische kennis te koppelen aan praktische cases. Aan de hand van het pick-and-choose systeem stippelt de energieverantwoordelijke zijn eigen weg uit om zo maximale output te kunnen verkrijgen.

Inschrijven voor dit lerend netwerk kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Soraya Van Cauwenberghe.

Contactpersoon

Soraya Van Cauwenberghe

Kennis & advies/Innovatie - Innovatie & digitalisering

Adres

't Hof van Spiere
Kraaibos 1
8587 Spiere

Wanneer

Prijs

Prijs Voka-leden: 890 euro p.p.
3-5 deelnemers: € 800 p.p. (-10%)
6 deelnemers of meer: € 720 p.p. (-20%)

De hoeveelheidskorting is enkel van toepassing voor deelnemers aan hetzelfde lerend netwerk.
Niet-leden betalen een supplement van 50% op de ledenprijs.

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be)

kmo-portefeuille

Dit betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse Overheid, mits uw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Registratienummer: DV.O104126. Aantal uren opleiding: 21

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annulatievoorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot 30 dagen voor aanvang van de kick-off. Zoniet blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Tot de eerste sessie mag een ingeschreven deelnemer zich door een collega laten vervangen. Na facturatie worden geen wijzigingen meer aangebracht. 

De deelnemer geeft de toestemming aan Voka om de persoonsgegevens op te nemen in de databestanden van Voka. De privacywetgeving zal gerespecteerd worden. Voka behoudt zich het recht om een lerend netwerk-groep te annuleren indien te weinig deelnemers (minimum 12).

Als er zich binnen de groep concurrentie voordoet, dan wordt de deelname van het concurrerende bedrijf voorgelegd aan de eerst ingeschreven deelnemer. Deze heeft het recht om deelname te weigeren, omwille van concurrentiebeding en vertrouwelijke informatie.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group