Skip to main content

Lab: De beste route voor hr-starters

Je bent net gestart in een hr-rol, maar je ervaart dat je te weinig kennis hebt binnen enkele belangrijke hr-aspecten? Tijdens dit Lab reiken we je een stappenplan aan zodat je de weg vindt in het brede hr-landschap.

Sessie 1: Trends in rekrutering

De strijd om het felbegeerde talent verandert de manier waarop hr rekrutering invult. De klassieke kanalen volstaan niet langer om het juiste talent aan te trekken. Op welke trends in rekrutering moet je als onderneming zeker inspelen? We helpen je tijdens deze sessie graag verder.

Sessie 2: Loonbeleid

Heel wat ondernemingen zijn vandaag op zoek naar manieren om loon te optimaliseren. Een moeilijke maar noodzakelijke oefening want ‘the war for talent’ blijft verder woeden. Tijdens deze tweede sessie geven wij je graag enkele aanbevelingen voor een doordacht en strategisch loonbeleid.

Sessie 3: Policies

Vragen die we tijdens deze sessie zullen beantwoorden zijn o.a.:

  • Welke policies zijn er noodzakelijk voor jouw onderneming?
  • Hoe start je met het opmaken van een policy?
  • Wat is het verschil tussen een policy en een addendum?

Sessie 4: Performance management: wat en hoe?

Hebben evaluatiegesprekken nog zin? Hoe evalueer je op een goede manier de prestaties van jouw team? Hoe ga je het best aan de slag met performance management? Hoe schakelen we een versnelling hoger? Op deze vragen formuleren we een antwoord tijdens deze vierde sessie.

Doelgroep

Dit Lab is uitermate geschikt voor junior hr-professionals die op zoek zijn naar een aantal bouwstenen op vlak van hr.

Sprekers

  • Lien Verhulst – SD Worx
  • Jelle Vandemenschbrugge – Career Solutions 
  • Charlotte Van Brabander – SD Worx

Inschrijven voor dit Lab kan via deze link. Voor meer info kan je terecht bij Joyce Simoens

sdworx

Contactpersoon

Joyce Simoens

Adviseur arbeidsmarkt en onderwijs

Adres

Voka West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 1100 euro
  • Niet-leden: 1650 euro

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be). Dit betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse overheid, mits jouw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Jouw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126. 

Aantal opleidingsuren: 12

KMO-portefeuille

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar joyce.simoens@voka.be en dit uiterlijk tot 7 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven. Het is mogelijk om jou te laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag