Skip to main content
connect

Jong Voka - voorprogramma nieuwjaarsreceptie 2020

In het Gentse Universiteitsforum komen op 18 december honderden ondernemers en opiniemakers uit Oost-Vlaanderen bij elkaar voor het netwerk evenement van het jaar: de Voka nieuwjaarsreceptie.

Traditiegetrouw zorgt Jong Voka voor een ambitieus voorprogramma, waarop iedereen die het ondernemerschap met een frisse blik bekijkt, welkom is.

 

Spraakmakend 2020

 

Jong Voka nodigt uit…

Alexander Hoogewijs, founder en CEO van SiteManager en Stef en Gil Nimmegeers co-founders van Bothrs

Dit jaar staat de nieuwjaarsreceptie in teken van 'Digitale transformatie'. We worden overstelpt met buzzwords als ‘The Internet of Things’, ‘Industry 4.0’ en ‘Artificial Intelligence’, maar welke impact heeft nu die voortdurend veranderde technologie op mens, bedrijf en maatschappij? Voka Oost-Vlaanderen brengt op de nieuwjaarsrecepties digitale pioniers en innovatiedenkers bij elkaar voor een spraakmakend en stemmig treffen.

Tijdens een interactieve Q&A komen we te weten hoe Alexander Hoogewijs en Stef en Gil Nimmegeers de toekomst zien.

Alexander is de oprichter en CEO van SiteManager, een full service web design platform. Deze all-in one cloud toolstack optimaliseert de creatieve samenwerking tussen developers, designers en eindklant tijdens het bouwen van websites. SiteManager wordt gebruikt door marketing, grafische en web bureau's die hun webdesign activiteiten efficiënter willen organiseren en op die manier tijd besparen in web creatie, freelance management en feedback verwerking. In België gebruiken al meer dan 150 agencies SiteManager en worden er gemiddeld 2 websites per dag online gezet. 

Bothrs biedt soelaas daar waar logge organisatiestructuren en interne team tekort schieten. Met een strakke, procesmatige aanpak helpen ze, met behulp van een veelzijdig team, bedrijven groeien, laten ze ventures hun eerste stapjes zetten, en bouwen ze mee aan de digitale oplossingen van morgen. Hun sterkste punt? Bij Bothrs wordt geen maandenlang, geestdodend ontwikkelingsproces gehanteerd. De digitale producten en services die ze bouwen worden in slechts enkele weken tijd al in de markt gezet. 

 

Programma

17.30 u. Ontvangst Jong Voka 

18.00 u. Ondernemersverhalen met Q&A

19.00 u.  Aanvang programma nieuwjaarsreceptie Voka Oost-Vlaanderen 

 

Info en inschrijven

Schrijf je in via de inschrijfknop aan de rechterkant van deze pagina. Duid dan zowel de nieuwjaarsreceptie àls het voorprogramma aan.

Vragen? Contacteer gerust het team netwerking  of bel 09 266 14 40.

Adres

Universiteitsforum (U.F.O.) Gent
Sint-Pietersnieuwstraat 33
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Exclusief voor Voka-leden

  • € 55 excl btw tot 2.12.2019
  • € 75 excl btw na 2.12.2019

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat