Skip to main content
Plan Samen groeien

Jong Voka over Plan Samen groeien

Met het Plan Samen Groeien lanceerde Voka in september een open oproep voor een nieuw sociaal-economisch pact 2030.

Wouter de Geest, voorzitter van Voka,  toont hoe een ambitieus project zoals ‘Plan Samen Groeien’ het pad uitstippelt naar een dynamischer Vlaanderen.

Duurzame groei steunt op drie domeinen. 
Jong Voka Antwerpen-Waasland laat in elk domein jonge ondernemers van eigen bodem aan het woord. Stuk voor stuk voorlopers op hun terrein, met steile ambities en frisse ideeën die ze tijdens een livesessie graag met jou delen. 

We sluiten onze kick-offsessie af met een rondje ijzersterk netwerken waarin jullie virtueel visitekaartjes kunnen uitwisselen.

#DIGITAAL

Digitalisering is een buzzword. Wie digitaliseert er nu niet? De realiteit is iets complexer. Start met een plan en een duidelijk doel. En betrek je mensen doorheen het veranderingsproces. Zo kan een clash van generaties uitmonden in een succesvolle digitale transformatie.

Yannick Renier, CEO van Smartyard, vertelt er graag meer over. Smartyard is een platform dat vraag en aanbod voor bouwmachines en werfmateriaal samenbrengt. En haar gebruikers tijdens het volledige proces ontzorgt.

Yannick Renier - Smartyard

#GEZOND

Griet Deca is Chief Happiness Officer van hr-coach Tryangle. In 2019 werd ze verkozen tot NN Gelukspersoonlijkheid van het Jaar. 

Griet vertelt waarom investeren in stresscoaching, vitaliteitstraining en burn-outpreventie van vitaal belang is voor elke gezonde onderneming. Zeker in deze uitdagende tijden vormen veerkrachtige en gelukkige medewerkers de kracht van een bedrijf.
 

Griet Deca - wellbeing

#DUURZAAM


Dow Chemical is een van de drie grootste chemiereuzen wereldwijd. Dat duurzaamheid ook in die sector aan belang wint, blijkt uit de verschillende awards die ze ontvingen voor hun innovaties rond ecologie en duurzaamheid. Anouk Van Looveren, Global market manager sound damping coatings, vertelt over het concrete en ambitieuze plan Dow Duurzaam 2025.
 

Anouk Van Looveren, Dow

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Welt white paper
Gosselin
CapitalAtWork
Deloitte
De Ridder
facilicom
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans