Skip to main content

Jong Voka Breakfast Club (VOLZET)

Alles over investeren in de eerste helft van je leven met Michaël Van Droogenbroeck

Deze activiteit is momenteel volzet omdat wij een maximumcapaciteit hanteren in ons auditorium. Heb je interesse om deel te nemen, registreer jezelf dan op de wachtlijst. Afhankelijk van de maatregelen kunnen wij de capaciteit verhogen.

Een lekker ontbijt, netwerken met collega-ondernemers én inspiratie opdoen nog voor je werkdag start? Niets dan voordelen bij een deelname aan de Jong Voka Breakfast Clubs.
 
Voor alles is er een eerste keer. Dat geldt ook voor financiële zaken. Tijdens deze Breakfast Club-sessie vertelt vrt-journalist Michaël Van Droogenbroeck over zijn nieuwste boek: Investeren in de eerste helft van je leven.

In dit boek schreven Michaël Van Droogenbroeck en Ewald Pironet alles neer wat ze zelf hadden willen weten toen ze nog jong waren. In die periode leg je namelijk de basis voor een zorgeloze financiële toekomst en bouw je stilletjes een spaarpot(je) op. Wie in het begin van zijn leven verstandig omspringt met geldzaken, doet daar levenslang voordeel mee.
 
We sluiten de sessie af met een gezellig netwerkmoment en na afloop krijg je een gesigneerd exemplaar mee naar huis!

Programma

07.30 uur
Ontvangst met ontbijt

08.00 uur
Uiteenzetting “Investeren in de eerste helft van je leven” door Michaël Van Droogenbroeck

09.00 uur
Netwerkmoment

10.00 uur
Voorziene einde

Contactpersoon

Maarten Cosijn

Commercieel Manager

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

€50 (excl. btw)

Inclusief een gesigneerd exemplaar van het boek.

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Deze activiteit is exclusief voor leden van Jong Voka.

Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 15 februari 2022. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Deze activiteit wordt georganiseerd met respect voor de veiligheidsmaatregelen die op dat moment gelden. We houden ingeschreven deelnemers op de hoogte over eventuele extra maatregelen of wijzigingen.

Hulp nodig?

Gosselin
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
Welt white paper