Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Jong Plato

Een klankbord bij uitstek voor jonge ondernemers!

Een kritische maar constructieve kijk op jouw zaken van collega-bedrijfsleiders schrikt je niet af? In Jong Plato deel je kennis en ervaringen met andere ondernemers, zodat jij ook zelf verder kan groeien.

 

Kmo-bedrijfsleiders ontmoeten elkaar via Plato. Dit uniek lerend netwerkconcept bestaat intussen al 30 jaar. Maandelijks brengt het jou samen met plus minus 15 collega-bedrijfsleiders om op een interactieve manier onderling kennis en ervaringen te delen. Geen grote theorieën of wollige presentaties, wel concrete tips & tricks. Hierbij kan je rekenen op de coaching van enthousiaste kaderleden uit grote bedrijven en ervaren kmo-bedrijfsleiders.

INHOUD
Binnen Jong Plato snijd je diverse thema's rond algemeen management aan. Vergis je niet, ‘jong’ slaat op het aantal jaren ondernemerschap. Hoe oud je bent, maakt dus niet uit 😊
Welke topics aan bod komen, bepaal jij zelf in samenspraak met de andere deelnemers aan dit traject.
Dit traject heeft een looptijd van 1 jaar onderverdeeld in 10 sessies ( kick off + 9 maandelijkse sessies)
Een greep uit mogelijke thema's:

  • Hoe zet je je strategie om naar de praktijk?
  • Hoe maak je een analyse van je balans en resultatenrekening?
  • Hoe motiveer je je medewerkers?
  • Hoe herken je opportuniteiten op vlak van up- en crossselling?
  • In welke leiderschapsstijl herken jij jezelf?

DOELGROEP
Plato Algemeen Management richt zich tot jonge ondernemers met groeiambities die willen professionaliseren op verschillende managementdomeinen (strategie, finance, sales & marketing, personeelszaken, innovatie…). Onderneem jij tussen de twee à vijf jaar? Dan ben jij mogelijk de geschikte deelnemer voor deze Platogroep!
 
Voor meer info of om in te schrijven voor dit Plato-traject, neem je contact op met margo.mathys@voka.be.

Boek vrijblijvend een kennismakingsgesprek in via deze link.

 

Deze mentoren leiden het traject in goede banen 👇

Dirk Ketele plate peter jong plao

Dirk Ketele

Dirk Ketele deed zijn jarenlange bedrijfservaring op in de voedingssector, later in de wereld van recruitment, organisatie, en people. De laatste 15 jaar is hij aan de slag als ondernemer en focust hij zich op softwaretoepassingen voor kmo’s.

Dirk wil zijn kennis en ervaring delen met jonge ondernemers om hen te doen groeien. Zo zit hij in de raad van bestuur van Dorst Technology – je waarschijnlijk wel bekend als je af en toe een cafeetje doet 😊 Daarnaast zet hij zijn expertise in bij Stad Antwerpen voor een traject rond datagedreven strategieën voor kmo’s. Hiermee wil hij big data toegankelijk maken voor kleine(re) ondernemingen.

Dankzij zijn brede kennis en ervaring is Dirk de geschikte persoon voor jouw groeitraject. Samen met zijn passie om jonge start- en scale-ups vooruit te helpen, is dit de ideale formule voor een geslaagd peterschap!

 

 

 

 

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

Contactpersoon

Margo Mathys

adviseur opleidingen en lerende netwerken

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Deelnemen bedraagt 1350 euro (excl. btw).

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Kmo-portefeuille
De kmo-portefeuille is voor deze opleiding niet van toepassing.

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

 

Door je in te schrijven voor dit Plato-traject ga je akkoord met de algemene voorwaarden die je hier kan lezen.