Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Jobdreamday Deinze

Nieuw talent vinden wordt met de dag uitdagender. Via de Jobdreamday brengen we bedrijven in contact met laatstejaarsleerlingen uit de regio om hen te inspireren over de lokale carrièremogelijkheden. Op 24 april komt de Jobdreamday naar Deinze! Geef jij het talent van morgen ook een unieke blik achter de schermen?

Het programma

Er zijn twee bezoekmomenten tijdens de Jobdreamday. 

  • 9u tot 10u
  • 10u30 tot 11u30

De leerlingen maken hun keuzen van bezoeken via het Jobdreamday platform waarbij ze op basis van hun interesses hun voorkeuren doorgeven.

sfeerbeeld jdd dendermonde

Eenmaal geregistreerd op het Jobdreamday-platform kun je je eigen bedrijfspagina invullen. De registratie verloopt via de volgende code: jdd24deinze. Met deze code kun je je aanmelden op het Jobdreamday-platform.

voorbeeld jobdreamday platform

Na registratie op het platform kan je al je gegevens aanvullen op je eigen bedrijfspagina. Zaken zoals wat de leerlingen te zien zullen krijgen, voor welke afstudeerrichting het een interessante rondleiding is en welke verschillende functies actief zijn op het bedrijf kan je daarop allemaal aanvullen. Geef dit voldoende aandacht aan je bedrijfspagina want op basis daarvan maken de leerlingen hun keuzes.

Heb je nog vragen over de Jobdreamday? hiervoor mag je simon.brouckaert@voka.be contacteren.

Video Jobdreamday Zele

Contactpersoon

Simon Brouckaert

Jong Ondernemen - Arbeidsmarkt

Wanneer

Prijs

Categorie

tarieven 2024

< 25 medewerkers

   150 €

 25-50 mw

   200 €

 51-250 mw

   250 €

 251-500 mw

   300 €

 501-1000 mw

   350 €

 > 1000 mw

   450 €

Deelname prijs is afhankelijk van aantal medewerkers (gebruik van platform gedurende volledig jaar)
 

In samenwerking met Deinze Industrie.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.