Skip to main content

Jaarevent Alfaport Voka & Cepa

Banner Jaarevent Alfaport Voka & Cepa

We hebben u even moeten missen, maar we zijn verheugd dat we dit jaar onze jaarlijkse afspraak kunnen verderzetten. Alfaport Voka en Cepa nodigen u dan ook graag uit voor hun gezamenlijke jaarevent dat zal plaatsvinden op maandag 15 november.
 
Die avond gaan we met een paar gastsprekers aan onze zijde dieper in op enkele kansen en bedreigingen voor de Antwerpse haven. We lichten u graag toe hoe Alfaport Voka en Cepa zich blijven inspannen om uw belangen te verdedigen.
 
Wij kijken er alvast naar uit om u die avond weer fysiek te mogen ontvangen en samen het glas te heffen. Weldra vindt u op deze webpagina alle details terug. Noteer de datum alvast in uw agenda of schrijf onmiddellijk via deze webpagina in als u er zeker bij wilt zijn.

Contactpersoon

Myriam Winderix

Management Assistant

Adres

Horta Art Nouveau zaal
Hopland 2
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Gratis maar exclusief op uitnodiging.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

De organisatie biedt u dit event gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor het evenement te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittigt u niet of laattijdig? Dan zullen wij u een forfait aanrekenen van 75 euro (excl. Btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

 

Hulp nodig?

Gosselin
Welt white paper
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans