Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • International Growth Talks in virtual showroom van European Spinning Group & #hackyourjeans (AIF)
International Growth Talks in virtual showroom van European Spinning Group & #hackyourjeans (AIF)

International Growth Talks in virtual showroom van European Spinning Group & #hackyourjeans (AIF)

Maak tijdens deze International Growth Talk kennis met Julie Lietaer en ontdek het internationaal verhaal van European Spinning Group, het inspirerende circulair project #hackyourjeans en de opstart van Ariadne Innovation, een nieuwe start-up die focust op het inzetten van digitale technologie voor de verduurzaming van de textielindustrie.

Op 2 maart organiseert Voka West-Vlaanderen samen met onderneemster en zaakvoerster Julie Lietaer een inspiratiesessie rond internationale groei op basis van de ervaring bij European Spinning Group. Al meer dan 7 jaar neemt Julie, samen met haar vader, de lead binnen de onderneming. In die periode coördineerde ze verschillende succesvolle synergiën met andere (internationale) textielspelers en heeft ze succesvol het circulair project '#hackyourjeans' gelanceerd.

Daarnaast blijft ESG inzetten op innovatie en volgen ze de nieuwe trends. Zo heeft ESG, omwille van beperkingen inzake internationale reizen en uitdagingen als gevolg van de coronamaatregelen, op basis van het gloednieuwe Xperify® platform van Ocular een volledig virtuele showroom ontwikkeld om prospecten en klanten te verwelkomen. In een unieke 3D-omgeving krijgt elke bezoeker de mogelijkheid om kennis te maken met ESG, alsook met producten en projecten waaraan de onderneming werkt.

Tijdens de sessie nemen wij de deelnemers mee naar de virtuele showroom en zal Julie toelichten hoe deze innovatiemilestone gerealiseerd werd.

Na de sessie voorzien wij een Q&A moment.

Heeft uw onderneming het doel om internationaal te groeien en hoort u graag de inzichten van een onderneming die het landschap van internationaal zakendoen reeds vanuit verschillende perspectieven kon ervaren en waar innovatie bovendien centraal staat? Dan kan u zich hier inschrijven.

Voor meer info kan u contact opnemen met Leonid Guz. Het event wordt georganiseerd in het kader van het EFRO-project At Anchor in Flanders.

 EU     EFRO

Contactpersoon

Leonid Guz

Kennis & advies/Internationaal ondernemen

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis, maar inschrijven in verplicht.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar leonid.guz@voka.be en dit tot 24 uur voor aanvang van het event. Bij laattijdige annulatie zal een no show fee van 30 euro aangerekend worden. U kunt zich wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group