Inspiratiesessie Accelero: Boost de groei van je bedrijf!

11/12/2018
Accelero

Ben je eigenaar van een groeiend bedrijf en/of sta je voor belangrijke strategische beslissingen of uitdagingen? Ben je op zoek naar een klankbord? Vraag je je af hoe verdere groei aan te pakken ? Dan is het programma van Accelero op jouw maat gemaakt! 

In een selecte groep van 10 zaakvoerders, die allemaal in dezelfde groeifase zitten, krijg je de kans om de groeipijnen en -uitdagingen van jouw bedrijf aan te pakken. Aan de hand van een exclusief peer-to-peernetwerk, individuele coaching en workshops, gaan we samen aan de slag om jouw uitdagingen voor verdere groei uit te rollen. Na twee tweedaagsen met overnachting, zes workshops en individuele coaching, heb je een strategisch plan waar je als ondernemer opnieuw mee aan de slag kan.

Tijdens de actieve inspiratiesessie van 11 december, lichten we een tipje van de sluier van het Accelero-programma: 

  • Wat is mijn strategie?
  • Waar wil ik met mijn bedrijf naartoe?
  • Welke groei-opportuniteiten zijn er allemaal voor mijn onderneming ?
  • Hoe pak ik verdere duurzame groei aan en dit op korte, middellange en lange termijn.  

Na deze inspiratiesessie krijg je de kans om een een-op-eengesprek met de Accelero-coach te voeren en kan je verder ingaan op het groeithema met de genodigden.

Onze expert Vincent Molly begeleidt kmo’s in hun strategiebepaling en bijhorende communicatie. Als professor Ondernemerschap & Familiebedrijven aan de KU Leuven en Antwerp Management School (AMS) voert hij reeds jaren uitgebreid onderzoek naar familiebedrijven in het binnen- en buitenland. Deze onschatbare bron aan informatie, inzichten en beste praktijken deelt hij graag met familiale ondernemingen om ze verder te helpen groeien over generaties heen. Die ideale mix van kennis en ervaring is de perfecte basis voor een zeer interessante inspiratiesessie.

Programma

  • 18.30 uur: Ontvangst met broodjes
  • 19.15 uur: Start van de inspiratiesessie
  • 21.15 uur: Netwerken 
  • 22.00 uur: Einde 

Meer info?

Bij Johan Deknopper via johan.deknopper@voka.be.

Banner Accelero
Partners Accelero