Skip to main content
Map
  • Netwerkevents
  • Infosessie: Maak je onderneming wegwijs in het onderwijslandschap

Infosessie: Maak je onderneming wegwijs in het onderwijslandschap

Het onderwijslandschap is de laatste jaren sterk veranderd. Deze wijzigingen hebben ook gevolgen voor jouw onderneming, het hr-beleid en zelfs jouw vacatureteksten. Op dinsdag 23 mei organiseren Voka West-Vlaanderen, TUA West en RTC West-Vlaanderen daarom een infosessie, zodat je weer helemaal up-to-date bent.

Is het voor jou ook niet duidelijk wat een graduaat is? En wat het verschil is met een postgraduaat? Ken jij de begrippen dubbele finaliteit, finaliteit doorstroom en finaliteit arbeidsmarkt al? Al gehoord van de modernisering van de 3e graad secundair onderwijs?

In jouw zoektocht naar het juiste talent is het erg belangrijk dat je op de hoogte bent van de correcte terminologie binnen het onderwijslandschap, enkel zo kan je gericht op zoek gaan naar de perfecte medewerkers.

Tijdens deze infosessie staan we stil bij: 

  • de evoluties in het onderwijs (zowel secundair, hoger onderwijs als volwassenenonderwijs)
  • de duiding van enkele nieuwe begrippen
  • een aantal tips, tricks en tools om verder wegwijs te geraken in het onderwijslandschap

Deze infosessie wordt georganiseerd in samenwerking met centra voor volwassenenonderwijs, Howest, Huis van het leren, KU Leuven, Provincie West-Vlaanderen, Provinciaal Steunpunt Duaal Leren, UGent, VDAB en VIVES.

Contactpersoon

Joyce Simoens

Adviseur arbeidsmarkt en onderwijs

Adres

Hangar K
Nelson Mandelaplein 2
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

Deelname aan deze infosessie is gratis.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag