Skip to main content
  • Activiteiten
  • Infosessie: De wetenschap achter Change Management: essentiële succesfactoren voor verandering onthuld

Infosessie: De wetenschap achter Change Management: essentiële succesfactoren voor verandering onthuld

Heeft u ook het gevoel dat alles om u heen steeds verandert en dat het een opgave is om hiermee om te gaan? Laat u inspireren tijdens deze sessie hoe u veranderingen succesvol kan doormaken in uw organisatie. Met praktische do’s & don’ts wordt u op weg geholpen.

Vink bij uw inschrijving zeker aan of u het seminarie fysiek wil volgen of als u digitaal wil deelnemen.

U kent ze wel, de veelgebruikte statements rond veranderingen zoals “mensen willen wel veranderen, maar willen niet veranderd worden”, “stilstand is achteruitgang”, of “if you can’t change it, change your attitude”.

Het zit in onze natuur om te worstelen met verandering en dit is dus voor medewerkers allesbehalve evident. Nochtans is change vandaag cruciaal voor elke organisatie. De wereld verandert zo snel dat er systematisch nood is aan verandering. Belangrijk hierbij is hoe men zich kan aanpassen aan die verandering, hoe die verandering beheerst kan worden en hoe de verandering uitgevoerd wordt.

Helpt change management organisaties en ondernemingen effectief om een verandering succesvol door te maken? Tot voor kort was er geen goed onderzoek die dit kon bevestigen. Cédric Velghe - onderzoeker en oprichter VIGOR Unit - neemt de handschoen op en reflecteert over de effectiviteit en onderbouw van change management.

In deze inspiratiesessie neemt hij ons mee in zijn analyse over de populaire modellen en evalueert de wetenschappelijke evidentie van de elementen die de change-modellen naar voren schuiven. Denk aan de drie stappen van Lewin, de acht stappen van Kotter of het ADKAR-model. De mythes rond change management worden doorbroken en we geven onderbouwde do’s & don’ts mee om succesvol veranderingen door te voeren.

Inschrijven voor deze infosessie kan via deze link. Vink bij uw inschrijving zeker aan of u het seminarie fysiek wil volgen of als u digitaal wil deelnemen. Voor meer info kunt u terecht bij Davy Maes.

Programma

  • 8.30 uur: Verwelkoming
  • 8.35 uur: Testimonial Louis Delbarre, Production Manager bij Knauf – Isolava
  • 9.00 uur: Keynote Cédric Velghe
  • 9.45 uur: Q&A
  • 10.00 uur: Voorzien einde

Doelgroep 

Dit seminarie is uitermate geschikt voor hr-verantwoordelijken, zaakvoerders/ondernemers, productieverantwoordelijken en verantwoordelijken voor innovatie.

Spreker

Cédric Velghe is onderzoeker, adviseur en managing partner van The VIGOR Unit, spin-off van de Universiteit Gent.

Contactpersoon

Davy Maes

Kennis & advies/Menselijk kapitaal

Adres

Online of fysiek in Voka | Brugge (O-Forty)
Kapellestraat 138
8020 Oostkamp

Wanneer

Prijs

Voka-leden: Gratis
Niet-leden: 100 euro

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group